Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Aşteptări mari la Craiova înaintea finalei Cupei. Pavel Badea: "Este ultima variantă de a salva sezonul. Prezenţa spectatorilor va fi o presiune în plus"

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 21 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20214011/1/pavel-badea.jpg

Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova se înfruntă sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+, în finala Cupei României, pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti. Directorul clubului CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat că ratarea acestui trofeu ar fi sinonim cu un sezon dezastruos pentru echipă.

Astra este deja retrogradată în Liga 2, în timp ce Craiova încearcă să se menţină pe locul 3 în play-off.

În acest sezon de Liga 1, Craiova a câştigat meciul din Bănie cu Astra, scor 2-0, dar a remizat la Giurgiu, scor 1-1.

Universitatea Craiova are 7 Cupe ale României în palmares, iar ultimul succes a venit în 2018. Astra a câştigat Cupa o singură dată, în 2014.

Finala Cupei României, ediţia 2020-2021, se va disputa cu spectatori, la 25% din capacitatea arenei din Ploieşti.

“Statutul de favorit te obligă şi te încarcă cu foarte multă responsabilitate. Sper ca jucătorii să treacă peste această responsabilitate, peste acest statut de favoriţi şi să câştige Cupa. Pentru că altfel va fi un sezon pierdut pentru Universitatea.

În clasament ne poziţionăm mult sub ceea ce ne-am dorit. În momentul actual, Cupa este ultima variantă de a salva acest sezon. Sper să câştige Cupa pentru că altfel ar fi trist pentru noi. Sper ca jucătorii să dea dovadă de caracter şi de mult mai multă determinare şi implicare decât în ultimele meciuri. Sper să îndeplinească măcar al doilea obiectiv. Pe primul, campionatul, l-am pierdut încă de acum 4-5 etape.

Prezenţa spectatorilor va fi o presiune în plus. Să joci cu spectatori, după un an, creează un spirit de competiţie mai mare decât până acum. Aici se va vedea valoarea şi spiritul de luptă al celor două echipe. Aici cred că se va face diferenţa. Echipa care se va adapta mai bine la prezenţa publicului va fi cea care va câştiga. Avem o echipă valoroasă şi e momentul să-şi arate valoarea, cum nu s-a întâmplat până acum”, a spus Pavel Badea, într-un interviu pentru Universitatea Craiova TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele