Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Banciu: "Haţegan, un arbitru de nivel judeţean!" Reacţie dură după City - Dortmund

Champions League Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20104305/3/10000000-199626085207336-12954020960269599-n.jpg

  • Fotbal All Inclusive e LIVE pe Look Sport+ şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:30.

Radu Banciu a criticat în termeni duri arbitrajul românului Ovidiu Haţegan de la meciul Manchester City - Borussia Dortmund, scor 2-1, din manşa tur a sferturilor UEFA Champions League.

Realizatorul TV consideră inacceptabile deciziile luate de Haţegan la faza în care a dictat iniţial penalty pentru City, anulat ulterior la intervenţia VAR, şi la anularea golului înscris de Jude Bellingham în prima repriză, pentru un presupu fault la Ederson.

"Arbitrul nostru, oribilul Ovidiu "Hoţugan" a dictat 11 metri, pe care VAR-ul l-a corectat, totuşi... Aici (n.r. faza în care Bellingham a marcat) însă ar fi trebui să acorde gol acelaşi Ovidiu Hoţugan. Nimeni n-a detectat nicun fel de fault la această fază. O prestaţie îngrozitoare şi îngrijorătoare în acelaşi timp. Nu pentru noi, care am fost corecţi cu telespectatorul şi cu meseria, ci pentru UEFA şi toţi demagogii care se uită degeaba la televizor.

La un asemenea nivel e intolerabil... Este un arbitru de nivel judeţean, care a ajuns să arbitreze graţie relaţiilor pe care şi le-a creat. Cum să dai penalty la aşa ceva!? Deci dacă nu era VAR, ăsta era 11 metri, bă... Colosală greşeala acestui sinistru Ovidiu "Hoţugan", pe care de altfel niciodată nu l-am botezat altfel"
, a declarat Radu Banciu la Fotbal All Inclusive, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri