Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Banciu, ironic cu Burleanu: "A fost Guriţă, de ce nu ar veni şi Mutu? Unde o să jucăm, la Cupa Africii?"

Echipa nationala Publicat pe 26 nov 2021
mail-share icon Email


Tentativa lui Răzvan Burleanu de a-l numi pe Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei naţionale a fost ironizată, vineri, de Radu Banciu.
Realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive se aştepta ca fostul atacant de la Chelsea şi Fiorentina să se afle pe lista tehnicienilor doriţi de FRF, mai ales în contextul în care antrenorii cu nume şi o situaţie financiară bună nu s-au arătat interesaţi de postul de selecţioner. Ironic cu Burleanu şi ideea sa, Banciu a venit cu o propunere inedită:
 
"Trebuie să recunosc că nu am văzut departe. Nimeni nu a venit să spună că vine Rinus Michels. Toţi am fost convins că se alege între Stoichiţă, Mutu, cam ăştia sunt oamenii care pot veni la naţională. A fost Guriţă, de ce nu ar veni şi Mutu? Imediat cum ai căpătat un nume, ţi-ai făcut un cont în Golf, de ce să mai vii? De ce să nu vină Mutu să antreneze pe doi poli? Răzvan Burleanu oare nu a înţeles? Mai bine nu chemai pe nimeni şi spuneai ca la Guvern, că naţionala va fi antrenată prin rotaţie. Cum ar fi fost să fie Keşeru antrenor săptămâna asta? De ce nu? Ce o să facă Mutu...Pentru ce vine? Liga Naţiunilor? Am văzut variante de grupe, cum am putea să-i păcălim pe ăia. Cupa Africii, unde o să jucăm noi?", a spus Radu Banciu, în cadrul ediţiei de vineri a emisiunii Fotbal All Inclusive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri