Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO | Banciu, ironic cu Burleanu: "A fost Guriţă, de ce nu ar veni şi Mutu? Unde o să jucăm, la Cupa Africii?"

Echipa nationala Publicat pe 26 nov 2021
mail-share icon Email


Tentativa lui Răzvan Burleanu de a-l numi pe Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei naţionale a fost ironizată, vineri, de Radu Banciu.
Realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive se aştepta ca fostul atacant de la Chelsea şi Fiorentina să se afle pe lista tehnicienilor doriţi de FRF, mai ales în contextul în care antrenorii cu nume şi o situaţie financiară bună nu s-au arătat interesaţi de postul de selecţioner. Ironic cu Burleanu şi ideea sa, Banciu a venit cu o propunere inedită:
 
"Trebuie să recunosc că nu am văzut departe. Nimeni nu a venit să spună că vine Rinus Michels. Toţi am fost convins că se alege între Stoichiţă, Mutu, cam ăştia sunt oamenii care pot veni la naţională. A fost Guriţă, de ce nu ar veni şi Mutu? Imediat cum ai căpătat un nume, ţi-ai făcut un cont în Golf, de ce să mai vii? De ce să nu vină Mutu să antreneze pe doi poli? Răzvan Burleanu oare nu a înţeles? Mai bine nu chemai pe nimeni şi spuneai ca la Guvern, că naţionala va fi antrenată prin rotaţie. Cum ar fi fost să fie Keşeru antrenor săptămâna asta? De ce nu? Ce o să facă Mutu...Pentru ce vine? Liga Naţiunilor? Am văzut variante de grupe, cum am putea să-i păcălim pe ăia. Cupa Africii, unde o să jucăm noi?", a spus Radu Banciu, în cadrul ediţiei de vineri a emisiunii Fotbal All Inclusive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri