VIDEO | BAYERN INTRĂ ÎN CRIZĂ! BAVAREZII PIERD DEPLASAREA CU GLADBACH ȘI CAD PE LOCUL 6, ÎN TIMP CE ADVERSARII LOR SUNT LIDERI ÎN BUNDESLIGA - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Noutăți Video

VIDEO | BAYERN INTRĂ ÎN CRIZĂ! BAVAREZII PIERD DEPLASAREA CU GLADBACH ȘI CAD PE LOCUL 6, ÎN TIMP CE ADVERSARII LOR SUNT LIDERI ÎN BUNDESLIGA

Aproape 55.000 de fani au umplut până la refuz tribunele arenei „Borussia-Park”, pentru derby-ul sezonului, Mönchengladbach – Bayern Munchen, scor 2-1. Iar suporterii gazdelor nu au avut ce regreta, pentru că spectacolul din teren și rezultatul i-au făcut să plece acasă entuziasmați.

În direct pe Look Plus, croatul Perisic a deschis scorul în repriza secundă, la 4 minute de la reluare. Dominată categoric pe teren propriu mai bine de o repriză, Gladbach a fost nevoită să iasă la joc și a făcut-o cu succes, pentru că algerianul Bensebainia egalat doar 10 minute mai târziu. Gazdele au reușit chiar mai mult de atât. Când nimeni nu se mai aștepta, în minutele suplimentare, arbitrul a arătat punctul cu var, iar Bensebainia a reușit „dubla” și a adus victoria Borussiei Mönchengladbach.

După acest succes important, Mönchengladbach este lider cu 31 de puncte. În schimb, Bayern este abia a șasea și are doar 24 de puncte. Iar vremurile se anunță tulburi pentru bavarezi, care se află la al doilea eșec consecutiv și la al treilea din ultimele cinci meciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine