Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

VIDEO | Bogdan Andone vede părţile bune după eşecul cu FCSB. ”Sunt mulţumit în mare parte de jocul echipei”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19925001/1/bogdan-andone.jpg

FCSB a câştigat meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, pe Arena Naţională, în etapa a 18-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Golgheterii Ligii 1, Dennis Man şi Florinel Coman, au fost din nou decisivi pentru 'roş-albaştri', care au un avans de 4 puncte în fruntea clasamentului.

FCSB a controlat jocul. Dennis Man a înscris în minutul 37 şi a ajuns la 14 goluri în acest sezon. În minutul 71, Tănase a obţinut o lovitură de la 11 metri, pe care a transformat-o după o discuţie aprinsă cu Man.

Bogdan Andone, tehnicianul celor de la FC Voluntari, a declarat că este mulţumit de jocul prestat de elevii săi împotriva fostei sale echipe. El a declarat că jocul putea avea alt deznodământ dacă Ivanov şi Mailat nu ar fi ratat la scorul de 0-0.

”Sunt mulţumit în mare parte de jocul echipei, cu unele minusuri, unele greşeli. Au fost şi multe lucruri bune, chiar şi la 0-0 am avut două ocazii bune prin Ivanov şi Mailat. Organizarea a fost bună, fizic am crescut puţin, jucătorii noi au intrat bine, iar uşor uşor trebuie să se acomodeze. Am făcut un meci bun ţinând cont că am jucat cu echipa de pe primul loc.

E o serie de meciuri dificile, din păcate nu am reuşit să ieşim cu un rezultat pozitiv în această seară, trebuie să rămânem cu lucrurile bune.Echipa şi-a schimbat atitudinea, agresivitatea e mai bună, ofensiv ajungem mai uşor la finalizare. Pas cu pas vor veni toate lucrurile astea. Sunt convins că vom fi o echipă bună, una care să obţină rezultatele pe care ni le dorim”, a declarat Bogdan Andone, la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19925001/2/clasament-fcsb.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele