Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Borussia Dortmund - Manchester City 1-2. ”Cetăţenii” revin, după ce au fost conduşi şi câştigă şi returul. Urmează o ”dublă” de senzaţie cu PSG

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20113408/6/profimedia-0603793391.jpg

 

Manchster City a reuşit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor, după o dublă victorie în faţa celor de la Borussia Dortmund. Pentru un loc în ultimul act, elevii lui Pep Guardiola vor înfrunta PSG.

Returul a fost spectaculos şi a început cu cei de la Dortmund la cârma jocului. Nemţii au deschis scorul prin Bellingham şi păreau că pot întoarce soarta calificării, însă starurile lui City şi-au arătat soarta în actul secund şi au întors scorul, în detrimentul unei echipe pentru care Erling Haaland nu a reuşit să fie decisiv, norvegianul pare că se află într-un con de umbră în ce priveşte forma.

Mahrez a restabilit egalitatea, după un fault în careu făcut de Can, arbitrul s-a consultat cu tehnologia VAR pentru a lua decizia. Foden a marcat golul victorie, cu un şut de senzaţie de la marginea careului.

Astfel, cei de la Manchster City se impun cu un dublu 2-1.

------------------------------------------

Borussia Dortmund - Manchster City 1-2 (Bellingham 15 / Mahrez 54, Foden 75)

Echipele de start:

Dortmund: Hitz - Morey, Hummels, Akanji, Guerreiro - Dahoud, Can, Bellingham - Knauff, Haaland, Reus
Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Stones, Zinchenko - Gundogan, Rodri, De Bruyne - Mahrez, B. Silva, Foden

Minutul 80: Haaland are prima şansă importantă, dar şutul său se duce peste poartă.

Minutul 75: GOL City: Foden, unul din cei mai buni jucători ai serii reuşeşte să marcheze. Mijlocaşul englez trage în forţă din afara careului, iar Hitz nu poate interveni, fiind surprins de execuţia care s-a dus lângă bară.

Minutul 68: Reus bate o lovitură liberă, Hummels ia prin planul şi trimite cu capul, dar mingea trimisă de fundaşul german se opreşte în plasa laterală.

Minutul 55: GOL City! Emre Can face henţ în careu, arbitrul constultă VAR şi dictează lovitură de la 11 metri. Mahrez transformă şi restabileşte egalitatea.

Minutul 38: Zinchenko reia cu capul după un corner, dar portarul lui Dortmund prinde.

Minutul 32: Mahrez pătrunde în mare viteză, îl învinge pe Hitz, dar Bellingham scoate incredibil de pe linia porţii.

Minutul 25: City iese la atac. De Bruyne recuperează o mingea la marginea careului şi trage năpraznic, dar mingea expediată de belgia loveşte bara.

Minutul 15: GOL Dortmund! Haaland recuperează excelent un balon în partea dreaptă şi trimite în careu. Bellingham trage plasat şi îl lasă fără replică pe Ederson.

Minutul 7: Primul şut pe poartă îl au gazdele. Dahoud trage, dar Ederson e la post.

Minutul 1: A început partida.

--------------------------------

Borussia Dortmund şi Manchester City se înfruntă în această seară, de la ora 22:00, la Dortmund, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în direct pe Look Sport. Echipa engleză are un avantaj minim după prima manşă, câştigată cu 2-1. Manchester City este favorită certă, având în vedere valoarea individuală şi formă de senzaţie în Premier League, dar BVB vrea să producă marea surpriză în această confruntare imprevizibilă, avându-l ca atu pe 'puştiul-minune' Erling Haaland.

Borussia Dortmund speră să repete scorul din 2012, când a învins-o pe Manchester City cu 1-0 pe teren propriu, în faza grupelor din UEFA Champions League.

Totuşi, Manchester City este una dintre favorite la câştigarea trofeului UCL în acest sezon, câştigând 8 dintre ultimele 9 meciuri în competiţie.

Totodată, echipa pregătită de către Pep Guardiola este o forţă ofensivă, reuşind să înscrie cel puţin două goluri în ultimele patru meciuri din Liga Campionilor.

De cealaltă parte, Borussia Dortmund are una dintre cele mai permeabile defensive şi a încasat cel puţin două goluri în ultimele trei meciuri din UCL.

Dortmund suferă în Bundesliga, find pe locul 5, după 28 de runde. Manchester City ‘defilează’ în Premier League, fiind liderul clasamentului, cu un avans de 11 puncte faţă de Manchester United.

La capitolul absenţe de lot, Edin Terzic nu poate miza pe Jadon Sancho, Axel Witsel, Dan-Axel Zagadou, Marcel Schmelzer şi Youssoufa Moukoko. Pep Guardiola nu îi are la dispoziţie pe Sergio Aguero şi Aymeric Laporte.

 

Manchester City - Dortmund 2-1 (De Bruyne 19', Foden 90' / Reus 84')

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri