Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | CFR Cluj a învins cu turaţiile la minim Borac Banja, în tur. Ardelenii, avantaj de două goluri înaintea returului

Champions League Publicat pe 6 iul 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa bosniacă Borac Banja Luka, în prima manşă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru CFR Cluj au marcat Omrani "11, Deac '28 şi Sigurjonsson '60, în timp ce pentru Borac a înscris Moraitis '45+1.

CFR Cluj a evoluat în formula: Arlauskis - Susic (Manea '79), Bouhenna, Cestor, Camora - Sigurjonsson, Rodriguez - Costache (Chipciu '61), Deac, Păun (Petrila '67) - Omrani (Debeljuh '67). Antrenor: Marius Şumudică

Returul este programat la 13 iulie, de la ora 21.00.


CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1 (Omrani 11, Deac 28, Sigurjonsson 60 / Zilijkic 45+1)

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Arlauskis - Susic (Manea 78), Bouhenna, Cestor, Camora - Sigurjonsson, J. Rodriguez - Costache (Chipciu 61), C. Deac, A. Păun (Petrila 67) - Omrani (Debeljuh 67)
    Rezerve: Figueiredo, Hindrich -  Graovac, Ciobotariu, Latovlevici, Tahiri, Hoban, Itu
    Antrenor: Marius Şumudică
  • Banja Borac: Lakic - Coric, Milokevic, Cosic, Subic (Jovanovic 68) - Vojnovic (Begic 62), Meleg - Zakaric, Vranjes, Ziljkic (74) - Moraitis (Zivkovic 68)
    Rezerve: Cetkovic - Kujundzic, Sinisa Dujakovic, Molls Ntchamda, Tahric, Cavic, Kulasin, Bosancic
    Antrenor: Marko Maksimovi

Min. 90+4: Final de meci 

Min. 87: Vranjes încearcă un lob, balonul trece alături de poarta lui Arlauskis.

Min. 82: Pasă excelentă, peste toată apărarea adversă, a lui Rodriguez pentru Petrila. Acesta ratează preluarea pe piept, balonul iese în out de poartă.

Min. 78: Susic este scos, Marius Şumudică îl introduce pe Manea. 

Min. 75: Rodriguez vede cartonaşul galben pentru un fault.

Min. 74: O nouă modificare în tabăra bosniacilor. Este introdus Vusurovic, iese Ziljkic .

Min. 68: Dublă modificare la Banja. Ies Moraitis şi Subic, intră Zivkovic şi Jovanovic.

Min. 67: Dublă modificare la CFR. Ies Păun şi Omrani, intră Petrila şi Debeljuh.

Min. 62: Schimbă şi oaspeţii. Intră Begic în locul lui Vojnovic.  

Min. 61: Schimbare la CFR Cluj. Iese Costache, intră Chipciu.

Min. 60: GOOOL CFR Cluj! Sigurjonsson marchează superb din careu, ardelenii refac avantajul de două goluri.

Min. 56: Repriza a doua se desfăşoară după aceleaşi coordonate ca în prima parte, cu CFR la controlul jocului. 

Min. 46: Fluier de start în repriza a doua. 

Min. 45+1: Final de primă parte.

Min. 45+1: GOOOL Borac! Ziljkic centrează din dreapta, Moraitis înscrie cu capul.  

Min. 40: Păun face o fază în careul bosniacilor foarte bună, pe cont propriu. Trage puternic şi plasat, dar Lakic scoate de sub bară.

Min. 39: Omrani este la câţiva centimetri de a-şi trece în cont dubla! Şutul său e scos de pe linia porţii de Milokevic.

Min. 32: Încă o fază periculoasă pentru CFR. O fază prelungită de atac aduce un corner pentru campioana României. Apoi, Costache trage de la distanţă dar portarul Lakic reţine.

Min. 31: Cartonaş galben pentru Vojnovic, după un fault la Deac. 

Min. 28: GOOOL CFR Cluj! Deac nu mai ratează ţinta de această dată. Marchează din careu, cu un şut din prima, din pasa lui Omrani.

Min. 26: Bosniacii mai echilibrează jocul, dar asta şi pe fondul faptului că jucătorii CFR-ului mai reduc din turaţii.

Min. 16: CFR Cluj rămâne în atac, iar Omrani e cel mai periculos jucător. Reuşita îi dă încredere vârfului să forţeze şi să joace cu mult entuziasm.  

Min. 12: Păun vede cartonaşul galben. 

Min. 11: GOOOL CFR Cluj! Deac trimite în bară de la 11 metri, dar balonul sare la Omrani, care marchează cu latul. 

Min. 9: Penalty pentru CFR Cluj, scos de Omrani. Atacantul e tras de tricou de către Milokevic, în careu, iar arbitrul arată punctul cu var. 

Min. 7: Un prim şut al CFR-ului e expediat de Sigurjonsson. Execuţia acestuia se duce, însă, pe lângă.  

Min. 5: CFR Cluj are începutul de meci. Campioana României stă sus, dar până acum nu se apropie periculos de poarta adversarilor. Bosniacii trag uşor de timp.

Min. 1: Începe meciul! 


Marius Şumudică este în faţa primului meci oficial în Gruia şi pleacă mare favorit în faţa grupării din Banja Luka, care a triumfat surprinzător în campionatul inter.

Supranumiţi ”Giganţii din Platon”, cei de la Borac au reuşit să câştige în sezonul recent încheiat al doilea titlu din istorie, cu un avans de doar două puncte în faţa lui FK Sarajevo, cel mai titrat club al acestei ţări din ultimii ani.

Experienţa în cupele europene nu este una vastă. Ultima oară au jucat în Liga Campionilor în 2011, când au pierdut în turul II preliminat cu Maccabi Haifa, după o victorie cu 3-2 acasă şi un eşec usturător cu 1-5 în deplasare.

Cu lotul decimat

Ardelenii primesc o veste excelentă. Marko Maksimovic (36 de ani), antrenorul celor de la Borac a anunţat că are probleme foarte mari de lot. Cele mai mari sunt în apărarea centrală, acolo unde nu vor juca titularii Jovanovic şi Uzelac. O altă absenţă de marcă este cea a portarului Bojan Pavlovic.

Fostul fotbalist al campioanei României, Stojan Vranjes este incert, iar staff-ul medical al bosniecilor face eforturi mari pentru a-l recupera.

"Dejan Uzelac are probleme la călcâi. Marko Jovanovic a revenit, dar nu va putea juca, deci avem puţine soluţii în zona fundaşilor centrali. Rămânem doar cu Dorde Cosic şi Dorde Milojevic. Jovanovic face deplasarea, dar nu ştim câte minute va putea juca.

Căpitanul Vranjes are probleme la genunchi, sperăm ca staff-ul medical îl va putea ajuta. De asemenea, Panagiotis Moraitis acuză dureri în zona abdominală, dar sperăm că va fi pregătit pentru marţi. De asemenea, portarul Bojan Pavlovic nu va putea juca din cauza unei accidentări",
a declarat tehnicianul bosniecilor, potrivit sportsport.ba.

Cum ar putea arăta echipa de start a CFR-ului:

Arlauskis – Manea, Bouhenna, Burca, Camora – Tahiri, Rodriguez – Deac, Sigurjonsson, Omrani – Debeljuh

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri