Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Chindia - Dinamo 1-0. Gazdele fac un joc solid şi provoacă al doilea eşec stagional ”câinilor”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20349487/1/din-chi.jpg

Chindia Târgovişte a învins, duminică, pe teren propriu, la Buzău, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a IV-a a Ligii I

Unica reuşită i-a aparţinut lui Daniel Florea, atacantul dâmboviţenilor fiind cel mai activ jucător de pe teren, având mai multe şanse de a majora diferenţa.
 
Fanii dinamovişti s-au plâns că organizatorii au închis porţile fără niciun motiv, înainte de începerea meciului. Astfel, sute de suporteri ai "alb-roşilor" au rămas în afara arenei, deşi toţi aveau bilete şi test covid efectuat.
 
 

-------------------------

Chindia - Dinamo 1-0 (Florea 25)

Echipele de start:

Chindia: D. Moldovan - T. Căpuşă, Celea, Baxevanos, C. Dinu - Matiş, P. Iacob, M. Dulca, Popadiuc - D. Popa, D. Florea 
Rezerve: Căbuz - Cherchez, Roumpoulakou, A. Şerban, Martac, L. Corbu, Kocic, M. Şerban, Ad. Ioniţă 
 

Dinamo: Eşanu - Giafer, Ehmann, R. Grigore - G. Creţu, Al. Răuţă, S. Filip, A. Mihaiu - D. Sorescu, R. Moldoveanu, A. Bani 
Rezerve: Fara - V. Borcea, Cl. Stan, Măgureanu, I. Diniţă, A. Florescu, Amzar, A. Mitran, Tone

Minutul 90+5: La ultima fază, Sorescu a fost aproape să aducă un punct, dar execuţia sa a trecut pe lângă poartă.

Minutul 64: Dublă ocazie Chindia. Marcatorul golului, Florea şutează, dar Eşanu respinge, însă doar până la Căpuşă, care trimite înapoi la Florea, dar nici a doua sa execuţie nu are sorţi de izbândă.

Minutul 48: Popa este foarte aproape de ”dublă” în startul reprizei secunde. Atacantul pătrunde în careu, dar trimite din câţiva metri în plasa laterală.

Minutul 40: Baxevanos încearcă să respingă, dar trimite nefericit pâna la Mihaiu, care trimite din interiorul careului peste poartă.

Minutul 25: GOL Chindia! Popa controlează foarte bine în marginea terenului, pătrunde şi centrează pentru Florea, care îl învinge pe Eşanu cu o lovitură de cap.

Minutul 18: Florea este lansat foarte bine pe culoar, reuşeşte să pătrundă în care, dar portaru lui Dinamo respinge.

Minutul 14: Ocazie mare ratată de Dinamo! Mihaiu a fost lansat foarte bine şi trimite la Sorescu, care scoate pentru şutul năpraznic al lui Filip, balonul este respins însă de fundaşii dâmboviţeni în corner.

Minutul 7: Chindia rămâne periculoasă, Dulca încearcă un şut de la distanţă, dar mingea nu prinde cadrul porţii.

Minutul 5: Popa are prima şansă a partidei, dar lovitura sa de cap este prinsă fără probleme de Eşanu.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Dinamo Bucureşti pleacă favorită în confruntarea cu Chindia Târgovişte, din etapa IV a campionatului. Confruntarea este în direct pe Look Sport+, duminică, de la ora 19:00. ”Câinii” au un start de sezon peste aşteptări şi au două victorii şi un eşec, fiind pe locul 4 în clasament.

”O victorie ar fi cel mai bun cadou pentru mine. Mă bucur pentru fotbal şi pentru viaţă. Sper să pot să o duc tot aşa şi să nu se schimbe nimic. De fiecare dată încerc să ajut Dinamo pentru că aici este un proiect minunat, fantastic, toată lumea trebuie să ajute clubul în momentele dificile.

Pentru noi este important să continuăm să adunăm puncte. Nu doar din punct de vedere financiar, ci şi pentru a ne poziţiona cât mai bine în clasament. Toată viaţa mea a fost centrată pe fotbal şi ştiu cât de important este un proiect nou pentru tinerii jucători. Ei răspund pozitiv pe teren. Viziunea mea este să mergem pas cu pas pentru că în fotbal cel mai important este următorul meci, nu trecutul sau viitorul. Trebuie să rămânem concentraţi pentru următorul joc, să facem tot ceea ce putem”,
a declarat Dario Bonetti, care în această săptămâna şi-a serbat ziua de naştere.

De cealaltă parte, jucătorii lui Chindia sunt în mare foame de puncte, obţinând doar un egal în startul de sezon şi ocupând locul 14 în campionat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele