Ultima oră
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara

VIDEO | Concurenţă uriaşă la FCSB! Man şi Tănase s-au certat la faza penalty-ului

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 22 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19924949/4/rps9253.jpg

Dennis Man şi Florin Tănase fac diferenţa pentru FCSB în acest sezon, fiind golgheterii Ligii 1, cu 14, respectiv 13 goluri. FCSB a primit penalty în minutul 70 al meciului cu FC Voluntari, iar Man şi Tănase s-au certat în privinţa executării loviturii de la 11 metri. În cele din urmă, antrenorul Toni Petrea a decis să-i acorde căpitanului Tănase această ocazie de a înscrie.

Dennis Man şi Florin Tănase par într-o concurenţă acerbă pentru titlul de golgheter al Ligii 1. Cei doi au uitat că sunt colegi şi s-au contrat pe teren, după ce ‘roş-albaştrii’ au primit penalty pentru un fault al lui Achim asupra lui Tănase.

Florin Tănase este executantul obişnuit al penalty-urilor la FCSB.

FCSB are un avans de patru puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, după victoria cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 18-a.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19924949/5/clasament-fcsb.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele