Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

VIDEO | Craiova revine pe primul loc în Casa Liga 1! Victorie cu sacrificii la Arad! Doi jucători ai ‘alb-albaştrilor’ s-au accidentat

Superliga Publicat pe 14 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19732738/9/rps-2589.jpg

Universitatea Craiova a câştigat meciul din deplasare cu UTA Arad, scor 2-1, în etapa a 13-a din Liga 1, în direct pe Look Sport+. Echipa antrenată de către Corneliu Papură a urcat pe primul loc în clasament, peste FCSB.

Craiova a suferit în multe momente la Arad. Alex Cicâldău a deschis scorul în minutul 13, reuşind unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. Mijlocaşul a lovit mingea cu exteriorul şi a plasat-o la colţul lung.

UTA a egalat în minutul 22. În urma unui corner, Valentin Buhăcianu a trimis mingea cu capul din 6 metri.

Patru minute mai târziu, Reagy Ofosu a reuşit o acţiune individuală excelentă. Atacantul Craiovei a preluat mingea la 20 de metri de poartă şi a driblat apărarea gazdelor, apoi a înscris.

În repriza a doua, Craiova a preferat să conserve rezultatul şi s-a concentrat pe defensivă. Au fost doar două ocazii de gol în actul secund.

UTA a jucat în inferioritate numerică din minutul 86, după eliminarea lui Benga pentru un fault dur.

Gazdele puteau să dea lovitura în minutul 90+4, dar Albu a trimis slab cu capul, de la 8 metri de poartă.

Veştile proaste pentru Craiova sunt accidentările lui Mihai Bălaşa şi Ştefan Vlădoiu. Vineri, 18 decembrie, Craiova va juca pe teren propriu cu FCSB.

Universitatea Craiova a urcat pe primul loc în Liga 1, cu un punct mai mult decât FCSB.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19732738/10/clasament-craiova.jpg


Min. 90+5: Final de meci! UTA - Craiova 1-2

Min. 90+4: Ocazie imensă pentru UTA! În urma unei lovituri libere, mingea a ajuns în centrul careului la Albu, care a trimis slab cu capul.

Min. 86: Eliminare pentru UTA! Fundaşul central Benga a primit direct cartonaşul roşu, după o intrare dură asupra lui Mamut, care se resimte. 

Min. 83: Cartonaş galben pentru Nicuşor Bancu, căpitanul Craiovei.

Min. 81: Schimbare la UTA! Iese Ciprian Rus, intră David Miculescu.

Min. 76: Schimbare la Craiova: iese Cristi Bărbuţ şi intră Andrei Ivan.

Min. 71: Cartonaşe galbene pentru doi jucători ai echipei arădene: Melinte şi Ioniţă.

Min. 68: Dublă schimbare la UTA! Au ieşit Ursu şi Isac, au intrat Melinte şi Oroian. 

Min. 61: Cartonaş galben pentru Dan Nistor (Craiova)!

Min. 60: Încă o pierdere pentru Craiova! Vlădoiu este accidentat şi a părăsit terenul. Bogdan Vătăjelu va intra în locul său.

Min. 51: Schimbare la Craiova: ieşe Mihai Bălaşa şi intră Paul Papp. Bălaşa se resimte după duelul aerian din prima repriză cu Marius Constantin. Este posibil ca fundaşul să aibă o comoţie.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la UTA: a ieşit Denis Rusu, a intrat Alexandru Ioniţă.

Min. 45+1: Pauză la Arad! UTA - Craiova 1-2

Min. 43: Emoţii pentru Craiova! Marius Constantin şi Mihai Bălaşa s-au ciocnit cap în cap. Marius Constantin are probleme mai mari.

Min. 40: UTA a cerut penalty, după un duel între Ciprian Rus şi Marius Constantin. Atacantul echipei din Arad a primit cartonaşul galben din partea arbitrului Marius Avram, pentru simulare.

Min. 26: GOL pentru Craiova! 1-2! A înscris Ofosu, după o acţiune personală pornită de la 20 de metri de poartă.

Min. 21: GOL pentru UTA! 1-1! A înscris Buhăcianu, în minutul 22, cu o lovitură de cap din 6 metri.

Min. 13: GOL pentru Craiova! 0-1! A înscris Alex Cicâldău în minutul 13, cu o execuţie superbă. Mijlocaşul a şutat cu exteriorul la colţul lung.

Min. 6: Meciul a fost întrerupt temporar, după ce fanii arădeni au pus în scenă un spectacol pirotehnic în afara arenei. Terenul a fost învăluit într-un nor de fum.

UPDATE 19:00 A început meciul de la Arad!

UPDATE 18:10 Iată echipele de start:

UTA: Iacob – Rrumbullaku, Benga, Erico Da Silva, Bustea – Albu, Isac, Ursu – Rusu, Buhăcianu, C. Rus.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19732738/3/echipa-uta.jpg

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu (cpt.) – Nistor, Screciu, Cicâldău – Ofosu, Mamut, Bărbuţ.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19732738/2/echipa-craiova.jpg


UTA Arad – U Craiova e unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a 13-a din Casa Liga 1. Confruntarea are loc luni de la ora 19:00, pe Look Sport +. Arădenii sunt pe locul 7 înaintea disputei directe, iar oltenii pe 2.

UTA Arad are un sezon foarte bun în primul an după revenirea în prima divizie. Ea şi Academica Clinceni sunt revelaţiile campionatului şi au şanse importante să joace în play-off la finalul sezonului regulat. Echipa lui Balint a făcut meciuri şi rezultate bune până acum. Are însă probleme importante de lot înaintea confruntării cu Craiova.

”Suntem, din nou, în faţa unui meci în care întâlnim o pretendentă la câştigarea campionatului, o formaţie extrem de puternică, aşa cum e Universitatea Craiova. Suntem într-o situaţie puţin delicată, prin prisma indisponibilităţilor din lot, dar asta nu ştirbeşte cu nimic din potenţialul nostru.

E greu să apreciem în procente cât ne lipsesc cei patru jucători care au fost titulari meciul trecut, însă trebuie să ştiţi că pe lângă aceştia s-au mai adăugat doi, Tescan şi Pleaşcă, accidentaţi. Suntem, cel puţin, numeric, destul de subţiri. Chiar dacă soluţiile vor fi mai puţine, vom încerca să scoatem absolut tot ce se poate scoate din acest meci”, a spus antrenorul Laszlo Balint înaintea meciului cu Craiova.

Craiova se teme de UTA Arad 

Craiova nu are cea mai bună perioadă. În ultimele cinci etape a pierdut de două ori, lucru de neconceput ţinând cont de faptul că e vorba de o echipă care vrea titlul.

Întâlnim o echipă foarte bine organizată, care a avut rezultate destul de bune. Numai dacă ne gândim la meciul lor cu CFR Cluj, apoi şi în cel cu FCSB s-au ţinut destul de bine până în minutul 60. Pentru că FCSB nu şi-a creat ocazii vreo 50 de minute. UTA e o echipă incomodă, iar dacă vrem să câştigăm trebuie să intrăm concentraţi pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu. Trebuie să reuşim să-i desfacem şi să ne creăm ocazii.

Sperăm să găsim soluţiile pentru a înscrie. Noi ne temem de orice echipă, trebuie să arătăm respect dacă vrem să câştigăm. Fiecare meci e foarte important. În momentul în care vrei mai mult decât ai realizat anul trecut trebuie să tratezi fiecare meci cu aceeaşi atitudine şi concentrare. Sperăm să dăm totul pe teren”, a declarat Corneliu Papură.

Ultimul meci dintre cele două a avut loc în Liga 2, în martie 2014, când Craiova s-a impus cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele