Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Cristina Laslo, cea mai bună jucătoare în meciul cu Polonia! "Am început din nou prost, dar am crezut până la final"

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 5 dec 2020
mail-share icon Email

Echipa naţională de handbal feminin a României a câştigat meciul cu reprezentativa Poloniei, scor 28-24, la Campionatul European din Danemarca, în direct pe Look Sport+. Cristina Laslo a fost desemnată jucătoarea meciului, după ce a înscris de şase ori şi a recuperat mai multe mingi în apărare.

La Kolding, România a fost condusă de Polonia până la jumătatea reprizei a doua. După ce au trecut în avantaj, scor 20-19, 'tricolorele' n-au mai cedat iniţiativa.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu 8 reuşite.

"Am început din nou prost, însă până la final ne-am revenit. Am stat mai bine mental decât adversarele, am crezut până la final şi ne-am luat punctele, asta e cel mai important", a spus Cristina Laslo la finalul partidei.

 

 

Urmează ultimul meci din grupa D, cu Norvegia, pe 7 decembrie, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19640421/5/clasament-handbal.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele