Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Dan Petrescu, după Craiova - FCSB: "Noi avem 3-4 penalty-uri neprimite, alte echipe primesc câte două penalty-uri pe meci"

Superliga Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19420102/1/dan-petresscu-id132746-inquam-photos-bogdan-danescu.jpg


Cele două penalty-uri primite de Universitatea Craiova în victoria cu FCSB, 2-1, l-au făcut pe Dan Petrescu să vorbească din nou despre dezechilibrul produs de deciziile de arbitraj în actualul play-off din Casa Liga 1.
 
SuperDan a vorbit, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Gaz Metan, despre necesitatea introducerii VAR în fotbalul românesc, iar penalty-urile dictate de Bârsan pentru Craiova şi lovitura de la 11 metri neacordată FCSB-ului la faultul lui Acka la Man l-au făcut pe fostul fundaş dreapta să treacă, din nou, la acuze: "Nu e uşor să joci după două meciuri pe care nu le câştigi, mai ales că eram obişnuiţi să câştigăm mereu. Pandemia nu a fost reuşită, dar sunt şi alţii, nu doar cei de pe teren. Toate deciziile au fost împotriva noastră şi pro altă echipă. De aceea am zis, înainte de meci, că introducerea VAR-ului era extraordinară şi nu am mai avea ce comentăm. Din păcate, toate sunt împotriva noastră. Noi avem 3-4 penalty-uri neprimite, alte echipe primesc câte două penalty-uri pe meci", a declarat Dan Petrescu, luni, cu câteva minute înaintea meciului cu Gaz Metan, din Gruia.
 
Omrani revine după accidentare, abia a prins lotul, pentru că nu era sigur că va fi pe bancă. Lui Burcă i-am dat o pauză, pentru că în ultimele două meciuri mi s-a părut cam nesigur.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele