VIDEO | DAN PETRESCU, IRITAT DE PRESIUNEA PUSĂ PE CFR. „ȘI DACĂ AM JUCA ÎMPOTRIVA LUI CHELSEA S-AR ZICE CĂ SUNTEM FAVORIȚI” - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | DAN PETRESCU, IRITAT DE PRESIUNEA PUSĂ PE CFR. „ȘI DACĂ AM JUCA ÎMPOTRIVA LUI CHELSEA S-AR ZICE CĂ SUNTEM FAVORIȚI”

CFR Cluj mai are un singur obstacol în calea accederii în grupele UEFA Champions League, iar Dan Petrescu este cu gândul la primul meci contra Slaviei Praga, care va avea loc mâine de la 22.00, la Cluj, și va fi transmis în direct de LOOK PLUS.

Antrenorul campionilor a anunțat că argentinianul Juan Emmanuel Culio va fi absent și spune că lipsa acestuia ar putea să afecteze echipa. În viziunea sa, cehii sunt favoriții dublei manșe. „Mă gândesc ce bine e să ai bani mulți, să ai buget. Poți să-ți faci echipă, să alegi jucători. Normal, când ai așa buget e ușor să alegi pe cine vrei și când vrei. Poți să-l iei pe Stanciu, să-i iei pe Băluță și să nu-l ții în primii 18. Au 100 de jucători foartre valoroși. Dacă ne calificăm și noi în Champions League, cred că CFR va avea un alt buget și altfel aș putea să iau și eu jucători, să ajungem la un alt nivel”, a spus Petrescu.

Acesta susține că nu a fost stabilit nivelul primelor pentru meciurile cu Slavia și a infirmat sumele apărute în presă. Totuși, a evitat să facă publice cifrele. „Încă n-am primit răspunsul de la conducere pentru prima cu Slavia Praga. Știm ce au de primit pentru meciul cu Celtic (n.r.-fotbaliștii CFR-ului), dar deocamdată aștepăm. În niciun caz nu sunt sumele vehiculate în presă. Altfel, s-ar termina fotbalul dacă aș primi sumele alea. Primesc sumele care se pot da în România”, a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu a mai dezvăluit că Astana, echipa eliminată de CFR în primul tur preliminar, are un buget de 45 de milioane de euro și că Nicușor Stanciu câștigă singur la Slavia Praga atât cât câștigă toți jucătorii CFR-ului. În final, Bursucul a concluzionat că cehii sunt marii favoriți ai dublei. „Adevărul este că ei sunt mari favoriți. Bine, în România și dacă jucăm cu Chelsea se zice că noi suntem favoriți, nici nu mă miră asta”, a încheiat Petrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine