Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | Darius Olaru ştie unde s-a greşit în partida cu Ucraina. ”Am jucat prea defensiv şi cred că trebuia să mizăm mai mult pe contraatac”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 9 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19509141/1/ola.jpg

Reprezentativa de tineret a României a fost învinsă, vineri, la Kiev, cu scorul de 0-1 (0-0), de selecţionata similară a Ucrainei, în preliminariile Campionatului European din 2021. Unicul gol al meciului a fost marcat de Buletsa, în minutul 80, din penalty, după o simulare pe care arbitrul nu a văzut-o.

Darius Olaru, fotbalistul celor de la FCSB a făcut o scurtă analiză a partidei şi consideră că ”tricolorii mici” trebuiau să joace mai ofensiv, cu un joc centrat pe contraatac.

"Au jucat puţin mai bine, dar nu cred că meritam să pierdem. Am jucat prea defensiv şi cred că trebuia să mizăm mai mult pe contraatac. Şansele rămân intacte şi mai avem de câştigat şase puncte. Ucrainienii cred că pregătesc campania viitoare, nu ştiu dacă mai au şanse. Dar şi le-au jucat până la capăt. Pe un teren mai bun, cred că ar fi fost altfel meciul", a declarat Olaru la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele