Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Destine diferite după meciul Voluntari-Dunărea: Lui Ciobotariu i se prelungeşte contractul, Pustai îşi caută echipă

FC Voluntari Publicat pe 4 iun 2021
mail-share icon Email

 

Antrenorul Liviu Ciobotariu va continua pe banca tehnică a echipei FC Voluntari, după ce formaţia ilfoveană a rămas în Casa Liga 1.

"A fost un moment greu, a fost o provocare pentru mine, echipa se afla jos, în subsolul clasamentului, moralul jucătorilor era foarte scăzut. Mă bucur că am reuşit să salvăm această echipă şi vreau să-i felicit în primul rând pe jucători. Cu ajutorul jucătorilor, cu ajutorul conducerii, am reuşit să ne salvăm, am prins ultimul vagon din tren.

De rămas, rămân, asta era clauza stipulată în contract, se prelungeşte automat pe încă un sezon. De mâine îmi reiau activitatea şi mă voi întâlni cu preşedintele pentru a stabili strategia pentru sezonul viitor", a declarat Ciobotariu.

Tehnicianul Cristian Pustai îşi caută echipă după ratarea promovării. Dunărea Călăraşi se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii nefiind plătiţi de mult timp. 

"S-a văzut diferenţa dintre cele două echipe, dar cred că per ansamblu este cam drastic scorul. Se încheie un ciclu, cu bune, cu rele, le-am spus să fie mândri că au ajuns până aici, nu am putut să realizăm mai mult, aşa a fost conjunctura din păcate, dar viaţa merge înainte. Atât s-a putut!

Mi se încheie contractul şi nu îl voi prelungi. O să merg acasă, o să-m iau o săptămână, două de vacanţă şi pe urmă aştept. Deocamdată, nu am nimic concret, pentru că ce am avut în timpul campionatului am refuzat, fiind un antrenor sub contract, până în 30 iunie. Aştept să merg în altă parte să încerc mai mult", a spus Pustai.

FC Voluntari a rămas în Casa Liga 1, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), pe Dunărea Călăraşi, locul 4 în Liga a 2-a, în returul barajului. Oaspeţii au jucat în zece jucători din minutul 54. Ilfovenii s-au impus şi în tur, cu 2-1.

Au marcat: Droppa '7, Betancor '18, Armaş '79, Achim '86 (p).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele