Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | Dinu Todoran trăieşte momentul carierei la FCSB. "E o plăcere pentru mine, jucătorii sunt magnifici. Avem un lot numeros şi toţi sunt de valoare"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20314671/1/rps9816.jpg

FCSB a câştigat meciul cu Universitatea Craiova, scor 4-1, pe Arena Naţională, în etapa a doua din Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi pe www.primaplay.ro. După prima victorie din acest sezon, antrenorul ‘roş-albaştrilor’, Dinu Todoran, a declarat că este o plăcere să lucreze cu un lot atât de valoros.

FCSB a condus cu 3-0 la pauză, după reuşitele lui Olimpiu Moruţan (7’), Octavian Popescu (16’) şi Andrei Cordea (43’).

În repriza a doua, Alex Mateiu a fost protagonistul nefericit al unui autogol, în minutul 60.

Jovan Markovic, introdus pe teren în minutul 56, a reuşit o acţiune superbă în minutul 64 şi a stabilit scorul final.

"De când am venit, am spus că am nişte jucători de calitate. E o plăcere pentru mine să văd jucătorii cum vin la antrenament, cum se pregătesc, sunt magnifici! Eu îi ajut mai ales pe partea tactică, am avut de suferit puţin în trecut, dar pe faza de atac mi-e mult mai uşor. I-am zis lui Moruţan să dea la poartă, pentru că e un jucător cu calitate, loveşte mingea extraordinară. Mă bucur că a dat un gol senzaţional. Mă bucur pentru suporteri, pentru peluză, pentru că au venit alături de noi, s-au bucurat alături de jucători.

Ca antrenor, mă bucur că am soluţii. O să revină şi Olaru, Florinel a intrat, uşor, uşor o să fie mai bine. Rămâne de văzut dacă va veni Vinicius, dacă domnul Becali vrea să-l aducă. Orice jucător de valoare este binevenit la noi. Domnul Becali alege jucătorii, v-am mai spus.

Avem un lot numeros şi toţi sunt de valoare. Cine intră este pregătit să joace. Pentru primul meci, Dumiter a fost OK, a luat contact cu atmosfera de aici. Aşteptăm să marcheze pe viitor. Avem soluţii pe toate compartimentele.

Urmează un meci greu în Conference League, dar cred că avem prima şansă. E un mare avantaj că jucăm în Armenia (în loc de Kazahstan), deplasarea, terenul de la Karagandy era sintetic. Avem un avantaj mare", a spus Dinu Todoran, la finalul partidei.

Sursa foto: Sport Pictures

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20314671/2/clasament.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele