Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO ǀ Doi “Daltons” au pătruns pe teren la meciul Olympique Lyon – Sparta Praga

Conference League Publicat pe 5 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20455646/1/lyon-20211.jpg

Doi “Daltons”, cum este denumit un grup de rapperi lyonezi cunoscuţi pentru incursiunile lor urbane pe motociclete, au pătruns pe teren, joi seară, în timpul meciului Olympique Lyon – Sparta Praga, din grupa A a Ligii Europa, informează AFP.

În minutul 39, cei doi, îmbrăcaţi în ţinute în dungi în culorile galben şi negru, au ajuns pe teren. Ei au fost reţinuţi, în timp ce publicul îi fluiera.

Din cauza celor doi, jocul a fost întrerupt câteva minute.

Imagini cu incidentul au fost postate pe contul de Instagram al colectivului, dar şi pe alte conturi de Twitter.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt