Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | eCupa României la FIFA 20: Hermannstadt şi Iaşi sunt ultimele echipe calificate în faza sferturilor de finală

Cupa României Publicat pe 29 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19347965/1/ecupa-romaniei.jpg

Faza optimilor de finală din eCupa României la Fifa 20 s-a încheiat cu două dueluri spectaculoase, ce nu s-au putut disputa în ziua precedentă, din cauza unor probleme tehnice cu consola care asigura partea de streaming.

Politehnica Iaşi a triumfat în derby-ul Moldovei, în faţa celor de la FC Botoşani. Tandemul Sorin Şerban-David Onea a trecut la greu, la ”golul de aur” de David Croitoru.

Hermannstadt continuă rezultatele foarte bune la fotbal virtual şi în Cupă, după ce excelează şi în campionat. De data aceasta echipa formată din Andrei Cordea şi Raul Opruţ a trecut de Andrei Şerban, singurul reprezentant al celor de la Chindia Târgovişte în această competiţie. Disputa s-a terminat în minimum de meciuri, cu scorurile 2-1, 6-2.

Rezultatele înregistrate în faza optimilor de finală:

  • Academica Clinceni – Dinamo 1-1, 1-1, 1-0
  • Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari 3-0, 3-1
  • FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 3-3, 2-1
  • Astra – CFR Cluj 0-6, 3-1, 0-1
  • FC Botoşani – Politehnica Iaşi 3-1, 2-3, 0-1
  • Hermannstadt – Chindia Târgovişte 2-1, 6-2

Universitatea Craiova şi FC Voluntari s-au calificat mai departe automat, din postura de câştigătoare ale ultimelor două ediţii.

articol scris de Daian Cutu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele