Ultima oră
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”
Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal” Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”

VIDEO | Fără loc de surprize la Craiova. Jeroma France s-a încununat campion al actualului sezon de Super Rally

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20391650/1/fraa.jpg

Jerome France şi-a respectat statutul de favorit şi a câştigat şi etapa de la Craiova. Pilotul francez devine astfel campion naţional în premieră la Super Rally, la volanul unui monopost de formula Renault.

Competiţia din Oltenia nu s-a putut termina normal, manşa de concurs a fost anulată, din cauza petelor de ulei, care s-au revărsat pe aproape toată suprafaţa de rulare, iar organizatorii au decis ca rezultatele din calificărie să fie cele finale.

Pe locul secund a terminat Mihai Leu, pe un monopost Ferrari, iar podiumul a fost completat de Aurelian Andronache, pe un modep Speed Car. Marele absent al competiţiei a fost Dani Oţil, ocupantul locului secund la general, acest a avut un motiv de-a dreptul superb pentru care a lipsit, fiind proaspăt tătic.

Ultima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally se va disputa la Bucureşti şi va fi transmisă în exclusivitate de Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele