Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone

VIDEO ǀ FCSB a câştigat greu la Gaz Metan Mediaş, după ce a avut o prestaţie cel mult modestă! Olaru a marcat golul victoriei, din postura de rezervă

FCSB Publicat pe 11 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20500055/2/gaz-metan-medias-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-11-12-2021.jpg

FCSB s-a impus 1-0 în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, chiar dacă a fost unul dintre cele mai slabe meciuri făcute în acest sezon.

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Darius Olaru, în minutul 59, la 14 minute după ce a intrat pe teren. „Roş-albaştrii” lui Toni Petrea se află la 5 puncte distanţă de CFR Cluj pentru moment. 

Gaz Metan este pe 12 şi poate fi depăşită de CS Mioveni, care are un meci în minus şi 2 puncte diferenţă.

Gaz Metan - FCSB 0-1

Final de meci.

Min. 89: Vlad şi Radunovic au fost aproape să facă o gafă de cascadorii râsului şi să bage mingea în proprie poartă. 

Min. 59: GOL FCSB! Olaru l-a executat pe Vâlceanu cu un şut puternic din afara careului. Mingea a prins pământul chiar în faţa portarului.

Min. 53: Ocazie FCSB! Keseru a intrat bine în meci şi a şutat bine dintr-o lovitură liberă. Vâlceanu a avut ceva emoţii la respingere.

A început repriza secundă.

Final de repriză. Jocul a fost unul dezamăgitor, fără ocazii.

Min. 30: Ocazie FCSB! Tănase a trimis pe poartă dintr-o lovitură liberă de la o distanţă destul de mare. Vâlceanu a fost aproape să fie păcălit de şutul cu boltă expediat de căpitanul FCSB.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • GAZ METAN: Vâlceanu - De Moura, Matricardi, Yuri, Dobrescu - Alceus, Santos - Şteau, Deaconu, Trif - Morar
  • REZERVE: Buzbuchi, Romeo, Sarr, Horj, Avram, Gaşpar, Chamed, Grădinaru, Irobiso
  •  
  • FCSB: Vlad - Creţu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Oaidă, Şut, Fl. Tănase - V. Gheorghe, Dumiter, Oct. Popescu
  • REZERVE: Straton, Haruţ, Budescu, I. Stoica, Ov. Popescu, Olaru, Keşeru, Musi, Cordea

FCSB a câştigat meciul trecut din campionat, cu UTA, la limită, cu 2-1, la capătul unei confruntări extrem de controversate, bucureştenii marcând din două penalty-uri dictate greşit. De partea cealaltă, medieşeii au câştigat şi ei, surprinzător, pe terenul Argeşului, cu scorul de 2-1.

FCSB n-a avut viaţă uşoară în tur, pentru că a câştigat la limită în faţa medieşenilor, cu scorul de 2-1. Golul victoriei a fost semnat de Octavian Popescu în minutul 79.

Budescu şi Keşeru vor continua la FCSB

Pleacă Budescu de la FCSB? Este întrebarea pe care şi-o pun mulţi fani ai bucureştenilor, după un anunţ al lui Gigi Becali din zilele trecute. Cu toate acestea, se pare că patronul vicecampioanei s-a răzgândit şi nu îi va da drumul acestuia. A lămurit şi situaţia lui Claudiu Keşeru, care este aceeaşi.

Nici atacantul nu va părăsi FCSB în această iarnă, pentru că se doreşte, şi în acest sezon, cucerirea campionatului, chiar dacă distanţa de CFR Cluj e una foarte mare şi nici jocul nu e prea convingător.  

Nu ştiu despre Keşeru şi Budescu. Sunt fotbalişti la FCSB. Nu pleacă de la FCSB. Băiatul are contract, restul sunt invenţii. Nu am eu treabă, eu fac contract cu omul şi îl respect. Dacă este unul prea slab, cum au fost, am scăpat de ei”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Constantin Budescu a fost destul de criticat de patronul Gigi Becali în ultimul timp. A fost ”articulat” de omul de afaceri pentru indolenţă, pentru modul superficial în care tratează anumite momente de joc.

Intervenţiile lui Becali din trecut au venit ca urmare a evoluţiilor nu foarte convingătoare ale lui Budescu. Practic, după revenirea la FCSB, mijlocaşul a jucat nouă meciuri, a marcat doar un gol şi a oferit o singură pasă decisivă.

Ronaldo Deaconu a depus memoriu şi vrea să plece de la Gaz Metan

Ronaldo Deaconu (24 de ani) şi-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract, a anunţat, miercuri, Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul oficial.

Neplătit de mai multe luni, talentatul mijlocaş ofensiv a ales să se adreseze Comisiilor pentru a fi declarat fotbalist liber de contract, iar primul termen a fost fixat pe 24 noiembrie. Cum Gaz Metan Mediaş se confruntă cu mari probleme financiare şi şansele ca Deaconu să fie plătit sunt destul de mici, "Roni" ar putea pleca din postura de jucător liber undeva la începutul lui 2022. Iar cea mai probabilă destinaţie e, în acest moment, FCSB!

Ronaldo Deaconu a intat deja pe radarul lui Gigi Becali ca urmare a celor două goluri fabuloase pe care le-a marcat în poarta lui Dinamo, iar finanţatorul FCSB aşteaptă ca situaţia lui Roni să se rezolve în iarnă, pentru a-l lua liber de contract şi a nu mai fi nevoit să plătească vreo sumă de bani în schimbul său.

"Nici nu-l cunosc, nici nu-l ştiu. Ştiu că e tatăl lui la SRI nu ştiu ce, ofiţer. Acum, în iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze, cică e foarte bun. Eu nu-l ştiu. Dacă o să-l vrea Edi, întrebaţi-l pe el, eu nu ştiu. Trebuie să-l vrea antrenorul. Când iau un jucător, iau ceva de excepţie, care-mi place mie. Avem jucători, mulţi jucători tineri. O să mă interesez, o să-l urmărească oamenii acum, în iarnă", declara Becali, la mijlocul lui octombrie, pentru Pro X.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele