Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Gabi Tamaş rămâne o soluţie pentru echipa naţională, chiar dacă fundaşul vrea să se retragă. Rădoi: "E pe lista noastră. Are cea mai mare experienţă"

FC Voluntari Publicat de Andrei Ionascu pe 5 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20232775/1/gabi-tamas.jpg

Gabi Tamaş (37 de ani) a declarat recent că ia în calcul să îşi încheie cariera de fotbalist în această vară. Mai mult, Tamaş a primit deja o ofertă să fie preşedinte executiv la FC Voluntari. Cu toate acestea, fundaşul este în continuare în atenţia echipei naţionale, a anunţat selecţionerul Mirel Rădoi.

Tamaş are 67 de selecţii şi trei goluri la echipa naţională. Ultima convocare datează din octombrie 2018, când a jucat în Liga Naţiunilor.

În sezonul recent încheiat, fundaşul central a jucat în 16 meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari, transferându-se în luna februarie de la U Cluj.

"Gabi Tamaş e pe lista noastră, vom vedea în septembrie dacă vom avea nevoie de prezenţa lui la echipa naţională. De la meci la meci, au fost cel puţin 3-4 accidentări pe toate compartimentele, cazuri de COVID. Vom vedea în septembrie dacă vom apela la Gabi Tamaş. E clar că are cea mai mare experienţă din toţi jucătorii, dar în momentul de faţă nu pot să spun cu certitudine dacă va fi sau nu prezent", a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele