Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Ianis Hagi, assist superb când toţi ochii erau pe el. Ce cluburi uriaşe au avut scouteri la Braga - Rangers 0-1

Stranieri Publicat pe 27 feb 2020
mail-share icon Email

Ianis Hagi a fost din nou în prim-plan la Rangers, în partida câştigată la Braga, scor 1-0, în manşa retur a 16-imilor Europa League, transmisă în direct de Look Plus.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19282032/2/hagi-rangers-braga.jpg

Mijlocaşul român a ratat un penalty în finalul primei reprize, dar s-a revanşat ulterior cu un assist excelent pentru singurul gol al partidei, reuşit de Ryan Kent, în minutul 61. Iar execuţia a fost urmărită de trimişi ai unor cluburi foarte mari ale Europei, printre care se numără AS Roma, Chelsea sau Borussia Dortmund.

25 de echipe au avut scouteri la Braga - Rangers

Partida Braga - Glasgow Rangers a fost considerată interesantă de mai multe cluburi din Europa. Potrivit Daily Record, nu mai puţin de 25 de echipe şi-au trimis scouterii la această partidă, mai ales că ambele echipe au câţiva jucători foarte interesanţi.

Racing, Strasbourg, Bordeaux, Dortmund, Levante, Montpellier, Monaco, Leeds, Everton, Milan, Nice, Southampton, Manchester United, Wolfsburg, Eintracht Frankfurt, FSV Mainz, Brighton, Alaves, Valencia, Sevilla, Crystal Palace, AS Roma, FC Koln, Chelsea, Atalanta şi Mallorca sunt echipele care şi-au trimis aseară reprezentanţii la Braga.



În tot acest context, Ianis Hagi a reuşit să iasă la rampă şi mai mult ca sigur au existat câteva notiţe interesante despre el.

Însă Daily Record scrie că situaţia lui Ianis Hagi este clară, deşi mai multe cluburi îl urmăresc: ”Ianis Hagi are admiratorii săi, dar echipa de pe Ibrox are prima opţiune să transforme împrumutul într-un transfer definitiv de la Genk, în vară”, scriu jurnaliştii britanici.

Ianis Hagi a fost împrumutat de la Genk în această iarnă, dar Glasgow Rangers are opţiune pentru transferul definitiv, în valoare de cinci milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele