Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO ǀ Ianis Stoica vrea să dea lovitura şi la naţionala de tineret. ”Mă simt foarte mândru că îmbrac tricoul României”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20417136/1/stoica.jpg

Ianis Stoica are un start excelent de sezon, la FCSB. În primele opt meciuri a marcat de patru ori şi este văzut ca un viitor fotbalist de bază în primul ”11” al vicecampioanei României.

Fiul fostului internaţional Pompiliu Stoica are un start de sezon fantastic, reuşit să marcheze de 5 ori în 10 apariţii şi este unul din oamenii de bază ai lui Florin Bratu la naţionala U-21, în drumul către Campionatul European din 2023.

Tânărul  a declarat pentru cei de la FRF TV că atmosferat de la lot îi place şi că îi oferă o mare reponsabilitate. ”Mă simt foarte mândru că îmbrac tricoul României”, a explicat Stoica.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele