Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Încă un eşec pentru echipa lui Săpunaru, Alibec şi Lung Jr! Kayserispor - Beşiktaş 0-2

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 3 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19847053/1/kayseri.jpg

Kayserispor a pierdut meciul de pe teren propriu cu Beşiktaş Istanbul, scor 0-2, în etapa a 16-a din campionatul Turciei. Echipa românilor Cristi Săpunaru, Denis Alibec şi Silviu Lung Jr se menţine pe ultimul loc al clasamentului.

Beşiktaş a ratat un penalty în minutul 12. În poarta lui Kayserispor s-a aflat Alemdar, întrucât Silviu Lung Jr este accidentat.

Cristi Săpunaru a fost integralist, în timp ce Denis Alibec a intrat pe teren în minutul 82. N'Koudou (89') şi Hasic (90+5') au înscris pe final pentru Beşiktaş.

Kayserispor are patru eşecuri consecutive în Super Lig şi este ultima clasată, în timp ce Beşiktaş are patru victorii la rând şi a urcat pe primul loc în clasament.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19847053/2/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele