Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

VIDEO | Craiova a făcut-o lată cu Laci! Eşec în Albania pentru ‘alb-albaştri’. Koljici şi Cicâldău au ratat ocazii mari, în direct pe Look Sport+

CS Universitatea Craiova Publicat pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a pierdut meciul din deplasare cu echipa albaneză Laci, scor 0-1, în prima manşă din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. Partida a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi pe www.primaplay.ro.

Singurul gol a fost înscris în minutul 36, de către muntenegreanul Dejan Zarubica. După un contraatac fulgerător, Lushkja i-a centrat perfect lui Zarubica, care a împins mingea în poarta goală.

În prima repriză, Universitatea Craiova a irosit ocazii imense, prin Koljici şi Cicâldău. În repriza a doua, echipa olteană a controlat jocul, dar nu şi-a creat şanse importante de gol.

Meciul retur este programat pe 29 iulie, pe arena ‘Ion Oblemenco’ din Craiova.

Învingătoarea din această 'dublă' o va înfrunta pe Anderlecht Bruxelles în turul 3 preliminar al Conference League.


Laci - Universitatea Craiova 1-0 (Zarubica 36'), pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro

  • Laci (4-3-3): Sherri – Roganovici, Malota, Ignjatovici (cpt), Velija – Lushkja, Ardit Deliu, Shehu – Zarubica (Qato 71'), Guindo, Mazrekaj (Zulfiji 84').
  • Craiova (4-2-3-1): Pigliacelli – Bancu (cpt), M. Constantin, Bălaşa, Conte – Nistor, Mateiu (Bic 70') – Ivan, Cicâldău (Căpăţînă 87'), Cîmpanu (Gustavo 64') – Koljici (Markovic 64').

Rezerve neutilizate:

Laci: Dajsinani – Prengaj, Bytyqi, Sulovari, Arber Deliu, Ziko. Antrenor: Shpetim Duro.

Craiova: Lazar, Rusu – Vătăjelu, Screciu, Vlădoiu, Mărieş, Găman, Mitran. Antrenor: Marinos Ouzounidis.


Min. 90+5: S-a încheiat partida! Victorie pentru Laci, care a avut doar două şuturi pe poartă. Craiova a jucat modest în repriza a doua.

Min. 78: Laci a cerut penalty, după o intrare periculoasă a lui Bic!

Min. 70: Schimbare la Craiova! A ieşit Mateiu, a intrat Ovidiu Bic.

Min. 69: Ocazie pentru Craiova! Gustavo a pătruns în careu, dar a şutat modest, în braţele portarului.

Min. 67: Cartonaş galben pentru Mateiu!

Min. 64: Dublă schimbare la Craiova! Au ieşit Cîmpanu şi Koljici, au intrat Gustavo şi Markovic.

Min. 52: Ocazie pentru Craiova! Cîmpanu a şutat puternic din afara careului, dar portarul a fost pe fază şi a respins mingea în lateral, apoi Ivan a fost semnalizat în ofsaid.

Min. 51: Cartonaş galben pentru Elvir Koljici!

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe! Câţiva fani români sunt în tribunele arenei din Elbasani.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20305721/10/fani-romani.jpg

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 1-0 pentru Laci! Craiova a irosit două ocazii imense, prin Koljici şi Cicâldău.

Min. 36: GOL pentru Laci! 1-0! După un contraatac fulgerător, Lushkja i-a centrat perfect lui Zarubica, care a împins mingea în poarta goală.

Min. 30: Ocazie imensă pentru Craiova! Cicâldău a pătruns în careu şi a şutat pe lângă portar, dar fundaşul Velija a respins mingea în corner, din apropierea liniei porţii.

Min. 29: Ocazie pentru Craiova! Mateiu a şutat în forţă din afara careului, iar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 15: Cartonaş galben pentru Conte, fundaşul dreapta al Craiovei.

Min. 13: Ocazie pentru Laci! Deliu a şutat puternic din afara careului, pe centrul porţii, iar portarul Pigliacelli a respins mingea.

Min. 11: Ocazie mare pentru Craiova! Bancu a centrat excelent în faţa porţii pentru Koljici, care a ratat incredibil din câţiva metri. Atacantul era nemarcat, dar a reuşit doar să atingă mingea.

UPDATE 20:00 A început meciul din Albania! O brigadă de arbitri din Norvegia pentru această partidă.

UPDATE 19:10 Tricoul Universităţii Craiova este negru cu dungi albastre în această seară.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20305721/2/tricou-craiova.jpg

UPDATE 19:00 Delegaţia Craiovei a ajuns la Elbasan Arena, pentru meciul cu Laci.


KF Laçi - Universitatea Craiova se vede pe Look Sport + şi este redat live text de www.looksport.ro. Oltenii trebuie să evite o nouă ruşine

Craiova a început sezonul cu dreptul în Casa Liga 1. Oltenii au reuşit să se impună cu 1-0 în faţa formaţiei FC Argeş, respectându-şi statutul de candidată la titlu. KF Laçi nu a debutat încă în campioantul intern, ceea ce ar putea constitui un avatantaj pentru trupa pregătită de elenul Marinos Ouzounidis. În mod normal, Universitatea Craiova nu ar trebui să aibă vreo emoţie în această dublă manşă. ”Leii” sunt cotaţi la 27.13 milioane de euro, în timp ce albanezii sunt estimaţi de Transfermarkt la doar 3.9 milioane de euro, mai slab decât orice altă echipă din Casa Liga 1 (valoarea Mioveniului este aproximată la 4.02 milioane de euro).

Totuşi, Universitatea Craiova a comis o surpriză extrem de neplăcută în sezonul trecut. Oltenii au fost eliminaţi în turul întâi al preliminariilor Europa League de către Locomotive Tbilisi din Georgia, cu 2-1, într-o partidă disputată într-o singură manşă din cauza contextului pandemiei provocate de coronavirus. Formaţia georgiană este evaluată acum la aproximativ 3.53 milioane de euro. Fiind vorba despre o manşă tur-retur, este de aşteptat că Universitatea Craiova să nu comită o nouă surpriză neplăcută, care să afecteze şi mai tare coeficientul României, aflat oricum în scădere în ultimii ani, salvat doar de performanţele înregistrate de către campioana ultimelor patru ediţii ale Ligii 1, CFR Cluj. În istoria sa, KF Laçi nu s-a calificat niciodată mai departe de turul al doilea preliminar al Europa League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri