Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

VIDEO | Liverpool, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! ‘Cormoranii’ s-au impus cu 4-0 în ‘dubla’ cu Leipzig

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20055253/10/profimedia-0596566520.jpg

FC Liverpool s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-a impus cu 4-0 în dubla manşă cu echipa germană Leipzig, la Budapesta, în direct pe Look Sport. În retur, ‘cormoranii’ au repetat scorul din prima confruntare cu ‘taurii roşii’, 2-0. Ambele echipe au ratat ocazii mari de gol.

Golgheterii lui Liverpool, Mohamed Salah şi Sadio Mane, şi-au făcut din nou datoria şi au înscris în minutele 71 şi 74.

În prima repriză, Olmo şi Forsberg au ratat ocazii mari pentru Leipzig. În minutul 65, Sorloth a trimis mingea în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Atât partida tur, cât şi cea retur, s-au disputat pe arena ‘Ferenc Puskas’ din Budapesta, din cauza restricţiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus.

În sferturile UCL merge şi PSG, care a remizat pe teren propriu cu FC Barcelona, scor 1-1, în direct pe Look Sport+. În manşa tur, echipa franceză s-a impus în Spania cu 4-1.


Liverpool - Leipzig 2-0 (Salah 71', Mane 74'), pe Look Sport (2-0 în tur)

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20055253/5/echipe-liverpool.jpg

Min. 90+2: S-a încheiat partida! Liverpool - Leipzig 2-0

Min. 89: Dublă schimbare la Liverpool! Ies Mane şi Robertson, intră Oxlade-Chamberlain şi Kostas Tsimikas.

Min. 82: Schimbare la Liverpool! Iese Wijnaldum, intră James Milner, care preia şi banderola de căpitan.

Min. 74: GOL pentru Liverpool! 2-0! A înscris Sadio Mane, cu o execuţie simplă din 6 metri, după centrarea perfectă a lui Origi.

Min. 73: Schimbare la Leipzig! A ieşit Olmo, a intrat Haidara.

Min. 72: Dublă schimbare la Liverpool! Au ieşit Diogo Jota şi Thiago Alcantara, au intrat Divock Origi şi Naby Keita.

Min. 71: GOL pentru Liverpool! 1-0! A înscris Mohamed Salah, după ce a driblat doi adversari şi a şutat la colţul scurt.

Min. 65: Bară pentru Leipzig! Hwang a centrat perfect din banda stângă, iar Sorloth a trimis mingea în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Min. 60: Dublă schimbare la Leipzig! Ies Forsberg şi Poulsen, intră Justin Kluivert şi Hwang.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Leipzig: a ieşit Kampl, a intrat Sorloth. Mutare ofensivă din partea lui Julian Nagelsmann!

Min. 45+1: Final de primă repriză! 0-0! Ambele echipe au ratat ocazii mari de a înscrie.

Min. 45+1: Ocazie imensă pentru Liverpool! Diego Jota a şutat pe lângă poartă din 6 metri, singur cu portarul.

Min. 41: Ocazie pentru Liverpool! Diogo Jota a driblat un adversar şi a şutat în forţă de la marginea careului, dar portarul Gulacsi a respins mingea.

Min. 32: Ocazie pentru Leipzig! Pe contraatac, Olmo i-a pasat lui Forsberg, care a şutat milimetric pe lângă bară, de la marginea careului.

Min. 24: Ocazie imensă pentru Liverpool! Salah a scăpat singur cu portarul, dar a şutat în Gulacsi, apoi Mane a lovit mingea greşit cu capul, din 6 metri.

Min. 20: Ocazie pentru Leipzig! Portarul Alisson a ieşit hazardat în afara careului, dar echipa germană n-a reuşit să profite de această eroare.

Min. 19: Ocazie pentru Liverpool! Jota a trimis o lovitură de cap, în urma unui corner, dar portarul Gulacsi a intervenit perfect şi a respins mingea peste bară.

Min. 9: Ocazie mare pentru Leipzig! Poulsen a pătruns în careu şi i-a pasat lui Olmo, al cărui şut a fost blocat excelent de către portarul Alisson, care a ieşit în întâmpinarea mijlocaşului spaniol.

Min. 6: Ocazie pentru Liverpool! Mane a primit mingea de la Wijnaldum şi a şutat din voleu, din careu, dar mingea s-a dus peste poartă. Ulterior, atacantul senegalez a fost semnalizat în ofsaid.

UPDATE 22:00 A început meciul de la Budapesta!


UPDATE 20:50 Echipele de start:

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, N. Phillips, Kabak, Robertson – Wijnaldum (cpt), Thiago Alcantara, Fabinho – Mane, Salah, Jota.

Leipzig: Gulacsi – Klostermann, Upamecano, Mukiele – Adams, Kampl, Olmo, Nkunku – Sabitzer (cpt), Poulsen, Forsberg.

Rezerve:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20055253/4/rezerve.jpg


Liverpool are de apărat un avantaj de două goluri, după ce s-a impus în prima manşă cu RB Leipzig, scor 2-0. Returul disputei din cadrul optimilor de finală ale Champions League va fi în direct pe Look Sport.

Partida va avea loc pe Puskas Arena din Budapesta, din cauza restricţiilor impuse de noul val de infectări cu Coronavirus.

Dacă partida ar fi avut loc în Anglia, Leipzig ar fi trebuit să respecte o carantină strictă de zece zile la întoarcerea în ţară, în conformitate cu regulile stabilite de autorităţile germane pentru a reduce răspândirea tulpinei britanice a coronavirusui.

De nerecunoscut în campionat

Liverpool a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Fulham, într-un meci din etapa a 27-a a campionatului Angliei. ”Cormoranii” au ajuns la al şaselea consecutiv pe teren propriu

În schimb, cei de la Leipzig au o situaţie mult mai bună intern, fiind pe locul doi în Bundesliga, la doar două puncte în spatele liderului Bayern Munchen şi la opt punte în faţa celor de la Wolfsburg, care ocupă poziţia a treia. Chiar şi aşa, cei de la Liverpool pleacă ca mari favoriţi miercuri seara.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri