Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | Liverpool revine între primele 4 echipe din Premier League, după victoria cu Burnley

Liverpool Publicat de Andrei Ionascu pe 20 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20212099/1/liverpool.jpg

Liverpool a câştigat meciul din deplasare cu Burnley, scor 3-0, în etapa cu numărul 37 din Premier League. ‘Cormoranii’ au revenit între primele patru echipe, fiind la egalitate de puncte cu Leicester. Ultima rundă va decide ultimele două echipe calificate în grupele Ligii Campionilor.

La Burnley, în faţa a peste 3.000 de spectatori, Liverpool a înscris prin Roberto Firmino (43’), Nat Phillips (52’) şi Alex Oxlade-Chamberlain (88’).

Liverpool are patru victorii consecutive şi este neînvinsă în Premier League din 7 martie (0-1 cu Fulham).

Liverpool urcă în Top 4 pentru prima dată din luna februarie. În schimb, Leicester iese din Premier League Top 4 pentru prima dată în acest sezon.

Trei echipe luptă pentru ultimele două poziţii de Champions League: Chelsea (67 de puncte), Liverpool (66) şi Leicester (66).

În ultima rundă, pe 23 mai, sunt programate meciurile Aston Villa – Chelsea, Liverpool – Crystal Palace şi Leicester – Tottenham.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20212099/2/clasament-anglia.jpg

Sursa foto: Twitter Liverpool FC

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele