Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | Lukaku şi D’Ambrosio au salvat-o pe Inter în meciul cu Genoa. Belgianul îşi continuă cursa pentru titlul de golgheter în Serie A

Inter Publicat pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

Internazionale Milano a învins-o, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe Genoa, într-un meci din etapa a cincea a campionatului Italiei.

Golurile au fost marcate de Lukaku 64’ şi D’Ambrosio 79’.

Tot sâmbătă, Atalanta a pierdut confruntarea cu Sampdoria, scor 1-3. Au marcat: Zapata 80’ (penalti) / Quagliarella 13’, Thorsby 59’, Jankto 90’+2’.

Partida Lazio Roma – Bologna are loc de asemenea sâmbătă, meciurile Cagliari – Crotone, Benevento – Napoli, Parma – Spezia, Fiorentina – Udinese şi Juventus – Hellas Verona se vor disputa duminică, iar confruntarea AC Milan – AS Roma este programată luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele