Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Meci spectaculos între FC Argeş şi U. Craiova! Cinci goluri, o eliminare şi victorie pentru formaţia lui Prepeliţă, cu 3-2

CS Universitatea Craiova Publicat pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20472324/1/u-craiova-2021.jpg

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1, în care a condus cu 1-0 şi a rămas în inferioritate numerică în minutul 12.

  • Au marcat: Fatai ’41, Arias ’49, Said ’79 / Roguljic ‘6, Nistor ‘81. În minutul 12, de la craioveni a fost eliminat Creţu.  

FC Argeş - U. Craiova 3-2 (Fatai 41; Arias 49; Said 79 / Roguljic 6; Nistor 81)  

Echipele de start: 

  • FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici - Meza Colli, Rainov - Viana, Fatai, Dumitru – Arias.
    Rezerve: Croitoru, Viana, Piţian, Teles, Dumitraşcu, Palic, Said, Arias, Dumitru.
    Antrenor: Andrei Prepeliţă.
  • U. Craiova: Pigliacelli - Căpăţînă, Găman, Screciu, Bancu - Nistor, Creţu, Roguljic - Cîmpanu, Koljic, Ivan.
    Rezerve: Lazar, Vătăjelu, Vlădoiu, Bălaşa, Vînă, Baiaram, Markovic, Gustavo, Ivanov.
  • Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Min. 90+4: Final de partidă.  

Min. 81: GOOOL U. Craiova! Nistor marchează superb, de la marginea careului.

Min. 79: GOOOL FC Argeş! Said face 3-1 după o fază spectaculoasă.

Min. 70: Joc pe contre, Baiaram e cel mai activ jucător al echipei lui Reghecampf. Pentru Piteşteni, Işfan.

Min. 61: U. Craiova forţează, Koljic trece pe lângă egalare. Trage din careu, după un corner din dreapta, dar Greab respinge acrobatic peste poartă.

Min. 55: Ratare uriaşă pentru Viana! Trage din careu, din marginea careului de şase metri, lateral dreapta, balonul se duce puţin pe lângă.

Min. 49: GOOOL FC Argeş! Arias scapă singur cu Pigliacelli şi îi trimite mingea printre picioare.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45+1: Final de primă parte!

Min. 41: GOOOL FC Argeş! Fatai egalează cu o lovitură de cap din trei metri.

Min. 38: Bulgarul Rainov intră în careul oltenilor, dar trage slab şi portarul Pigliacelli reţine fără emoţii.

Min. 29: Ritm bun de joc la Piteşti, se joacă pe contre după eliminarea lui Creţu. Gazdele încearcă să profite de omul în plus, U. Craiova mizează pe contraatacuri. O lovitură de cap a lui Koljic trece puţin pe lângă poarta lui Greab. 

Min. 12: Eliminare Alexandru Creţu! Vede al doilea cartonaş galben după o intrare la Fatai, U. Craiova joacă în 10 oameni.

Min. 6: GOOOL U Craiova! Roguljic deschide repede scorul în partida de la Piteşti, în urma unui corner, după o fază lucrată.

Min. 1: Începe partida! 


Oltenii sunt pe locul 3 în clasament, aşa cum au terminat ultimele sezoane din campionat, cu 28 de puncte, la 11 puncte de liderul CFR Cluj. FC Argeş e pe 9 înainte de startul etapei a 16-a, cu 21 de puncte.

Formaţia lui Laurenţiu Reghecampf a pierdut etapa trecută, cu 0-1 contra Farului, în timp ce piteştenii au cedat şi ei, 0-1 cu FC Botoşani.

În turul campionatului regular, în prima etapă, pe ”Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova a învins la limită, cu 1-0.

Echipele probabile:

  • FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, dos Santos, Latovlevici – Honciu, Dumitraşcu – Işfan, Palic, Teles – Fatai.
  • U. Craiova: Pigliacelli – Căpăţînă, Găman, Screciu, Bancu – Bălaşa, Nistor – Gustavo, Houri, Ivan – Markovic.

U. Craiova l-a pierdut pe Antoine Conte, accidentat

Antoine Conte a fost supus unei intervenţii artroscopice minim invazive şi va reveni pe teren abia după jumătatea lunii ianuarie. 

Fundaşul în vârstă de 27 de ani s-a operat din cauza unei entorse la gleznă, pe o articulaţie, informează Gazeta Sporturilor.

Francezul a sosit în vară în Bănie şi a apucat să dispute doar 6 jocuri în tricoul ”alb-albastru”. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Barcelona, iar dacă totul va decurge conform planurilor, va reveni pe teren în luna ianuarie.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri