Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO ǀ Mirel Rădoi neagă o posibilă înţelegere cu FCSB, după ce a anunţat că pleacă de la naţională: ”În momentul de faţă, nu mă întorc”

FCSB Publicat pe 14 nov 2021
mail-share icon Email

Mirel Rădoi a părăsit echipa naţională a României, iar acum se gândeşte la următoarea sa experienţă din antrenorat. La finalul partidei cu Liechtenstein, ultima a sa ca selecţioner, Rădoi a fost întrebat la conferinţa de presă despre posibilitatea revenirii la FCSB, după plecarea lui Edi Iordănescu de acolo. Fostul mijlocaş a spus din capul locului că acum nu se pune problema să se întoarcă la formaţia lui Gigi Becali.

După cum a afirmat Rădoi, abia s-a împăcat cu patronul FCSB-ului, care îi e şi naş, şi e convins că, dacă se va întoarce la echipa bucureşteană acum, sunt şanse mari să se producă o nouă ruptură între ei. Însă, Rădoi a dat impresia că peste ceva timp există posibilitatea să semneze cu FCSB.

”În momentul în care ai un contract, indiferent de sumă, dacă se achită clauză, eşti nevoit să-ţi faci bagajele. Îmi pare rău de Edi, suntem prieteni, ştiu cum lucrează. Cu el, FCSB ar fi fost o candidată serioasă la titlu. Mă văd antrenând chiar şi în România, atât timp când va exista un contract foarte clar, nu am de ce să nu antrenez în România. Fotbalul este o presiune prea mare ca să pot refuza ceva.

În momentul de faţă, nu mă întorc la FCSB. Nu ştiu, totuşi, ce se va întâmpla peste o săptămână. Am mai fost o dată, m-am certat cu naşul, ne-am împăcat. Mă duc a doua oară, să ne certăm iar?”, a spus Rădoi la conferinţa de presă de la finalul confruntării cu Liechtenstein.

Mirel Rădoi a avut prima experienţă ca antrenor chiar la FCSB, în perioada iunie 2015-noiembrie 2015, când a condus din această postură în 29 de partide. Au fost înregistrate 13 victorii, şapte egaluri şi nouă înfrângeri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele