Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

VIDEO | O legendă a "câinilor" vede o singură soluţie pentru Dinamo: "E singurul, singurul care poate să mai facă ceva!"

Liga I Publicat pe 10 apr 2020
mail-share icon Email

Ţălnar susţine că Dinamo ar arăta altfel dacă ar reveni fostul finanţator.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19331166/1/vlcsnap-2020-04-10-15h22m40s103.png

Cornel Ţălnar deplânge situaţia în care se află Dinamo. Echipa unde a jucat şi a antrenat nu a mai câştigat de ani buni un trofeu important, iar în ultimii trei ani a ratat play-off-ul. Prezentul sumbru al câinilor îl obligă pe tehnician să privească spre trecut.

Ţălnar anunţă că la vară echipa are şanse mari să fie vândută de Ionuţ Negoiţă.

"Singurul, singurul care la ora actuală poate să o revitalizeze pe Dinamo este Cristi Borcea. El a fost junior la Dinamo, a venit din tribună, cunoaşte şi ce se întâmplă şi în galerie, şi ca conducător. El a băgat întotdeauna mâna în buzunar.

Eu sunt convins că va veni cineva, nu pot să zic cine... Dar veţi vedea că Dinamo în scurt timp va avea o nouă conducere şi un nou investitor", spune Cornel Ţălnar.

Fostul internaţional crede că Dinamo putea obţine rezultate bune cu investiţii mai mari din partea actualului finanţator.

"Şi domnul Negoiţă a făcut şi el ce a putut. E de apreciat. A băgat bani doar ca această echipă să nu moară şi exact câţi bani a băgat, s-a văzut... acestea sunt rezultatele", a mai spus fostul jucător şi tehnician al "câinilor".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele