Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | O legendă a "câinilor" vede o singură soluţie pentru Dinamo: "E singurul, singurul care poate să mai facă ceva!"

Superliga Publicat pe 10 apr 2020
mail-share icon Email

Ţălnar susţine că Dinamo ar arăta altfel dacă ar reveni fostul finanţator.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19331166/1/vlcsnap-2020-04-10-15h22m40s103.png

Cornel Ţălnar deplânge situaţia în care se află Dinamo. Echipa unde a jucat şi a antrenat nu a mai câştigat de ani buni un trofeu important, iar în ultimii trei ani a ratat play-off-ul. Prezentul sumbru al câinilor îl obligă pe tehnician să privească spre trecut.

Ţălnar anunţă că la vară echipa are şanse mari să fie vândută de Ionuţ Negoiţă.

"Singurul, singurul care la ora actuală poate să o revitalizeze pe Dinamo este Cristi Borcea. El a fost junior la Dinamo, a venit din tribună, cunoaşte şi ce se întâmplă şi în galerie, şi ca conducător. El a băgat întotdeauna mâna în buzunar.

Eu sunt convins că va veni cineva, nu pot să zic cine... Dar veţi vedea că Dinamo în scurt timp va avea o nouă conducere şi un nou investitor", spune Cornel Ţălnar.

Fostul internaţional crede că Dinamo putea obţine rezultate bune cu investiţii mai mari din partea actualului finanţator.

"Şi domnul Negoiţă a făcut şi el ce a putut. E de apreciat. A băgat bani doar ca această echipă să nu moară şi exact câţi bani a băgat, s-a văzut... acestea sunt rezultatele", a mai spus fostul jucător şi tehnician al "câinilor".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele