Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | Ouzounidis se gândeşte deja la finala Cupei. "Voi apela şi la jucătorii care au evoluat mai puţin până acum"

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20178233/1/ouzounidis.jpg

Universitatea Craiova este cu un pas şi jumătate în finala Cupei României, după victoria clară din manşa tur a semifinalei cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0. Înaintea returului de miercuri, antrenorul ‘alb-albaştrilor’, Marinos Ouzounidis, a anunţat că va menaja majoritatea jucătorilor de bază, în vederea meciurilor cruciale din play-off-ul Ligii 1.

  • Meciul Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova se va disputa miercuri, de la ora 20:30, şi va fi transmis pe Look Sport+.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a încheiat play-out-ul Ligii 2 cu două victorii consecutive, pe locul 2 în Grupa B.

Craiova are trei eşecuri la rând în play-off-ul Ligii 1, iar poziţia antrenorului grec Marinos Ouzounidis este în pericol, mai ales dacă ‘alb-albaştrii’ vor pierde şi locul 3 în clasament.

"Evident, rezultatul a fost foarte bun pentru noi în tur. Trebuie să fim serioşi, să jucăm, nu ştii niciodată ce se poate întâmpla în Cupă. La prima vedere, pare o partidă uşoară, însă trebuie să rămânem în concentraţi. Cupa este un obiectiv pentru noi. Încercăm să câştigăm şi această partidă.

Cred că jucătorii înţeleg foarte bine că este un obiectiv important câştigarea Cupei. Trebuie să fim motivaţi, să dăm totul în acest meci.

Sigur că voi apela şi la jucători care au evoluat mai puţin până acum, pentru că urmează meciurile de campionat. Unii jucători sunt obosiţi, trebuie să-i pregătim pentru următoarele meciuri", a spus Marinos Ouzounidis.

În cealaltă semifinală din Cupa României, se întâlnesc echipele Dinamo şi Astra Giurgiu, astăzi, de la ora 20:15, în direct pe Look Sport+. În tur, formaţia giurgiuveană s-a impus cu scorul de 1-0.

Finala Cupei României, ediţia 2020-2021, este programată pe 22 mai, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele