Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

VIDEO | Petrolul se impune în Primvs Derby cu 2-0. Rapid înregistrează un nou eşec şi criza se accentuează

Rapid Publicat pe 6 nov 2020
mail-share icon Email

Petrolul Ploieşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Rapid, într-un meci contând pentru etapa a 11-a a Ligii a 2-a. Golurile au fost marcate de Buhăescu '7 şi Botic '90+2.

În clasament, Petrolul ocupă locul 4, cu 17 puncte, în timp ce Rapid este pe 12, cu 13 puncte.


Petrolul - Rapid 2-0 (Buhăescu 7, Botic 90+2) 

Echipele de start: 

  • Petrolul: Kitanov – Alb. Olaru, Meijers, Huja, Ţicu – Salifu – Mih. Constantinescu, Nir Lax, Pol Roige (cpt.), Saim Tudor – Buhăescu
    Rezerve: R. Avram – Andr. Răuţă, Poelmans, Botic, Vl. Bogdan, Diarra, Ekollo, Beleck, Rob. Enache
    Antrenor: Viorel Moldovan
  • Rapid: Drăghia – I. Voicu (cpt.), Dandea, R. Crişan, Finica – Jorza, R. Lazăr, Pănoiu – Sefer, Ad. Bălan, Hlistei
    Rezerve: Ciuculescu – Mocioacă, Nastos, R. Costin, Fica, R. Ilie, D. Benzar, Drăghiceanu, Al. Pop
  • Antrenor: Mihai Iosif

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 90+2: GOOOL Petrolul! Manuel Botic marchează pentru 2-0 şi închide meciul.

Min. 60: Rapid pune mai multă presiune în partea a doua, are posesia, dar nu are şanse mari de gol. Petrolul preferă să se apere în aceste minute.

Min. 46: Fluier de start în repriza a doua! 

Min. 45: Pauză pe ”Ilie Oană”

Min. 31: Ocazie mare de gol pentru Rapid, dintr-o fază fixă. Crişan reia cu capul dintr-o poziţie foarte bună, dar balonul se duce peste poartă.

Min. 20: Meciul e unul deschis, ambele echipe trecând pe lângă gol. Petrolul pune mai multă presiune, la Rapid se leagă mai greu jocul de pase.

Min. 7: GOOL Petrolul! Buhăescu marchează din interiorul careului, după o pasă spectaculoasă, din semifoarfecă, a lui Tudor. 

Min. 3: Rapid marchează în urma unei lovituri fixe din partea dreaptă, dar reuşita este anulată pe motiv de offside. 

Min. 1: Fluier de start în meciul de la Ploieşti! 


Două dintre cele mai de tradiţie echipe din Liga 2 se vor lupta, în etapa a 11-a, pentru trei puncte eşenţiale în scopul atingerii obiectivului promovării în Casa Liga 1. Petrolul şi Rapid se află în situaţii asemănătoare.

Ambele formaţii îşi propun promovarea în primul eşalon al fotbalului românesc, însă ambele au o formă care nu arată că acest lucru ar putea să se întâmple: Petrolul are în ultimele cinci jocuri două egaluri, două înfrângeri şi o victorie (E-Î-V-E-Î), în timp ce Rapidul are trei înfrângeri, o victorie şi un egal (Î-Î-V-Î-E).

Cu 14 puncte strânse după 9 jocuri, Petrolul se află pe locul 9. Rapid ocupă poziţia a 12-a, giuleştenii adunând 13 puncte în 8 partide. Aşadar, se anunţă un meci extrem de încins, deoarece nicio echipă nu îşi mai permite vreun pas greşit. O victorie într-un astfel de joc poate remonta moralul fotbaliştilor echipei câştigătoare, la fel cum o înfrângere poate să îi coste scump la acest capitol.

  • 3 campioante, 13 cupe şi 4 supercupe are în palmares Rapidul. Petrolul se laudă cu 4 campionate, 3 cupe şi o supercupă.  
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele