Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | "Planul a mers extraordinar până în ultimul moment". Iordănescu nu poate ignora penalty-ul: "O decizie greşită, o nedreptate!"

CFR Cluj Publicat pe 10 dec 2020
mail-share icon Email
 
 
Edward Iordănescu (42 de ani) şi-a felicitat jucătorii pentru efortul depus la Berna (1-2 cu Young Boys), a explicat planul tactic pe care l-a avut în Elevţia şi a lansat un atac la adresa arbitrului francez Benoit Bastien, pe care-l acuză că i-a făcut o mare nedreptate CFR-ului prin decizia controversată luată în minutul 90.
 
"Simt că ni s-a făcut o mare nedreptate, pentru că am dat dovadă de atitudine, caracter, am gestionat bine meciul pe un teren dificil. A fost ceea ce ne-am plănuit, să rămânem în joc, să ne agăţăm de rezultat şi să gestionăm bine momentele importante. Am întâlnit un adversar valoros, cu experienţă, am gândit ca în partea a doua să ne asumăm riscuri şi să forţăm calificarea. Am avut ocazii şi în prima repriză, am produs ocazii, tot planul a mers extraordinar până în ultimul moment.
 
Decizia e total greşită, delegarea e total neinspirată, ţinând cont că am avut brigadă din Franţa. Gazdele nu au solicitat nimic, nu ştiau de unde a venit acea decizie. Îmi felicit jucătorii, era calificarea lor 100%, de acum înainte marea provocare e să ne recuperăm şi să gestionăm competiţia internă.
 
Nu vreau să alimentez şi alte speculaţii, s-a creat deja mult scandal în jurul acestui moment. E normal ca pe final echipa gazdă să arunce toate forţele în atac, să vină în careu şi să fie presiune. Nu m-au ajutat soluţiile pe care le aveam pe margine, aş fi dorit să mai bag un fundaş central, dar Ciobotariu avea probleme medicale şi l-am avut doar la număr. Nu am avut nici un număr şase pe care să-l bag, singurele soluţii erau de fundaşi laterali, să închidem flancurile. Simţeam că e calificarea noastră, dar s-a evaporat, din păcate, cu o mare nedreptate.
 
Curaj am, am avut de când am venit şi am şi acum, pentru că mă bazez pe jucători valoroşi, cu experienţă. Am încredere în echipă, nu sunt genul să-mi schimb încrederea şi starea de spirit în funcţie de un rezultat. Sigur, e frustrant rezultatul, dar trebuie să avem tăria de a merge mai departe. Cum am spus, va fi foarte greu în zilele puţine pe care le avem la dispoziţie să recuperăm echipa mental şi fizic. Avem o medie de vârstă ridicată, probleme medicale şi cu COVID-19. Echipa asta, Young Boys, pierde un meci pe an acasă. E o echipă care acceptă greu dominarea acasă, a înfruntat echipe mult mai titrate şi a făcut faţă cu brio. Echipa azi a strălucit în foarte multe momente, cu asta trebuie să rămânem", a fost discursul lui Iordănescu, la finalul meciului.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele