Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | PSG - Nantes 3-1. Messi, la primul gol în Ligue 1. Parizienii au fost ajutaţi de un autogol incredibil

Ligue 1 Publicat pe 20 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20474540/1/km.jpg


PSG a învins-o greu pe Nantes, scor 3-1, în direct la Look Sport+, şi s-a distanţat la 13 puncte în fruntea clasamentului din Ligue 1. Mbappe a marcat norocos, Keylor Navas a fost eliminat, iar Messi a înscris, pe final, primul gol stagional în Ligue 1.
 
Lider incontestabil în Ligue 1, cu un avans de zece puncte faţă de Lens, PSG a început din postura de mare favorită meciul cu Nantes, din etapa a 14-a a acestui sezon. Startul a fost la superlativ, cu un gol norocos marcat de Kylian Mbappe încă din minutul doi, după un şut al lui Paredes şi o deviere de la limita ofsaid-ului.


 
Cu PSG în control, Messi a avut şansa primului gol în Ligue 1 în minutul 18, când Neymar l-a lăsat singur cu portarul, dar superstarul argentinian a finalizat slab, cu dreptul, direct în portarul Lafont.
 

 
A venit rândul lui Neymar, în minutul 30, să rateze singur cu portarul, tot dintr-o poziţie foarte bună.
 

 

Emoţii în partea a doua: Navas a fost eliminat, Nantes şi-a dat un autogol rar!

Ceea ce se îndrepta spre o victorie de control a parizienilor s-a transformat, rapid, într-un meci cu probleme. Unele care au apărut în minutul 65, când Keylor Navas a ieşit neglijent din poartă, şi-a faultat dur un adversar şi a fost eliminat direct, Mauricio Pochettino fiind nevoit să-l schimbe pe Neymar cu portarul de rezervă Sergio Rico.

 
Şi mai complicat a devenit meciul în minutul 76, când Kolo Muani a marcat pentru 1-1, după o execuţie cu câlcâiul.

 
Până la urmă, cele trei puncte au rămas la Paris, dar a fost nevoie de un autogol rar marcat de Appiah, în minutul 82, după o pasă verticală a lui Messi. În minutul 87, sud-americanul a înscris un gol superb, marcă înregistrată, cu un şut la colţul lung.



 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele