Ultima oră
Federaţia Română de Baschet a rămas fără finanţare de la MTS! Care este motivul invocat de Minister Federaţia Română de Baschet a rămas fără finanţare de la MTS! Care este motivul invocat de Minister
U Craiova, interesată de fundaşul francez Antoine Conte. La începutul anului a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru violenţă în formă agravată U Craiova, interesată de fundaşul francez Antoine Conte. La începutul anului a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru violenţă în formă agravată
Marea Britanie va primi suporteri străini doar la finala EURO 2020! Limita impusă Marea Britanie va primi suporteri străini doar la finala EURO 2020! Limita impusă
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start 
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start
Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"

VIDEO | Radu Banciu, despre paşii greşiţi făcuţi de CFR şi FCSB cu 'prietenii' Sepsi şi Clinceni. "Nu veniţi să spuneţi că sunteţi cinstiţi, că nu ne păcăliţi! Sunteţi nişte proşti"

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20178499/1/man-mihaila-ianis-ligue-1.jpg

CFR Cluj şi FCSB, rivale în lupta pentru titlu, s-au încurcat în mod neaşteptat cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi Academica Clinceni, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. La emisiunea 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport+, Radu Banciu a declarat că aceste rezultate surprinzătoare nu reprezintă o dovadă privind corectitudinea echipelor.

CFR Cluj păstrează un avans de un punct faţă de FCSB în play-off, după meciurile CFR Cluj – Sepsi 0-1 şi FCSB – Academica Clinceni 2-2, în direct pe Look Sport+.

După încheierea partidelor, oficialii şi jucătorii celor patru echipe au declarat că aceste rezultate reprezintă o dovadă că nu există 'prietenii' în Liga 1.

"Nu putem să rămânem chiar de marmură, văzând rezultatele de ieri din Liga 1, când am înţeles că mulţi pariori ar fi fost păcăliţi de rezultatele spectaculoase: CFR, bătută acasă de Sepsi, şi egalul cât o victorie a Clinceniului cu FCSB, fostă Steaua. Cu trei etape înainte de final, cele două echipe sunt în radă; nici CFR, nici FCSB nu au alte argumente decât – chipurile – să le închidă gura clevetitorilor, cârcotaşilor, adică nouă, care vedeam blaturi peste tot. Staţi un pic, fraţilor, că există două categorii de oameni în fotbal: blătarii şi proştii. Să nu veniţi să-mi spuneţi că sunteţi cinstiţi, când de fapt sunteţi nişte proşti. Eşti blătar când blătuieşti şi eşti prost când nu ştii să faci un blat. Nu veniţi să spuneţi că sunteţi cinstiţi, că nu ne păcăliţi şi nici nu ne puteţi cumpăra. Deci ciocu’ mic! Ştiam că sunt nişte proşti, n-am zis niciodată că sunt nişte cluburi deştepte. Sunt nişte tolomaci, nişte fraieri, nişte prostovani", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele