Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Radu Banciu, ironii de ziua lui Ianis Hagi: "Să se apuce de o meserie pe care o poate stăpâni, nu are treabă cu sportul ăsta. Dacă taică-său nu era Hagi, ar fi vândut pepeni"

Fotbal Internațional Publicat pe 22 oct 2020
mail-share icon Email


În ziua în care Ianis Hagi a împlinit 22 de ani, Radu Banciu a avut un nou mesaj ironic pentru mijlocaşul ofensiv al lui Rangers, căruia i-a recomandat să se apuce de "o meserie pe care o poate stăpâni în viitor", comparându-l pe fiul lui Gică Hagi cu cei trei băieţi ai lui Zinedine Zidane.
 
"E ziua lui Ianis Hagi astăzi. Sigur că avem un mesaj pe care vrem să-i transmitem: să se apuce de o meserie pe care să o poată stăpâni în viitor, ăsta ar fi sfatul nostru! Cred că l-am interpretat greşit pe Hagi, el cred că şi-a comparat fiul cu fiii lui Zidane, care sunt la fel de proşti ca al lui. Nici băieţii lui Zidane nu se pricep la fotbal, cum nici băiatul lui Hagi nu are treabă cu sportul ăsta. 
 
Îmi scria cineva când îşi va băga Mutu fiul în sport. Uite, e o dovadă că nu trebuie să te apuci de fotbal când ai avut un tată celebru fotbalist", a spus Banciu, în cadrul ediţiei de joi a emisiunii Fotbal All Inclusive, de pe Look Sport+.
 
Dacă Ianis a urmat un traseu ceva mai dificil, Viitorul-Fiorentina-Viitorul-Genk-Rangers, fiii lui Zidane au mers direct la Real Madrid, dar portarul Luca Zidane (22 de ani) a fost lăsat liber de contract şi a ajuns la Rayo Vallecano, în timp ce mijlocaşul ofensiv Theo Zidane (25 de ani) a rămas fără echipă, după despărţirea de Almeria, în această vară. Cel mai mic dintre copiii lui Zidane, Theo, are 19 ani şi 1.93 metri şi joacă mijlocaş central la echipa Under 19 a clubului de pe Santiago Bernabeu.
 
"(Dacă l-aţi naţionaliza pe Ianis la Saint Kitts şi Nevis?) Da, ar fi bun acolo! Şi Villas Boas a debutat ca antrenor la Insulele Virgine Britanice, avea 21 de ani [...]. Dacă taică-său nu era Gică Hagi, acolo ar fi ajuns de mult, pepeni ar fi vândut!", a mai spus Banciu, pe acelaşi ton ironic.

CITEŞTE ŞI: Radu Banciu, atac frontal la Ianis Hagi: "Cum să-l compari cu Zidane? Ianis e o băbuţă, nu trebuie lăsat să facă sport!"
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri