Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Reacţie sinceră a lui Butean, care a recunoscut că a faultat în careu. "Cred că a căutat să cadă"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19980956/2/botosani-gaz-penalty.jpg

FC Botoşani a câştigat meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în etapa a 23-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. A fost un duel cu multe faze controversate de arbitraj, fiecare dintre echipe cerând câte două penalty-uri. Mihai Butean, fundaşul medieşenilor, a recunoscut că l-a faultat în careu pe Mihai Roman în prima repriză.

Pe un teren acoperit cu zăpadă, niciuna dintre echipa n-a reuşit să înscrie în prima repriză. Totuşi, FC Botoşani a avut un gol anulat şi a cerut două penalty-uri. Şi Gaz Metan Mediaş a avut două faze de penalty.

În primele minute din repriza a doua, FC Botoşani a primit un penalty, după un henţ al lui Velisar. Keyta a transformat lovitura de la 11 metri, în minutul 50.

În minutul 68, Gaz Metan Mediaş a egalat prin fundaşul Yuri, cu o lovitură de cap, după o centrare din banda stângă.

Bucuria oaspeţilor a durat mai puţin de un minut, în condiţiile în care Al Mawas a depăşit în viteză doi fundaşi şi a şutat spre colţul lung.

"Chiar nu credeam că o să ne mai dea un gol, pe fondul jocului nostru bun din repriza a doua. Am mai avut ocazii, dar n-am reuşit să le fructificăm. Sincer să fiu, cred că l-am atins puţin pe Mihai Roman în careu, dar cred că a căutat să cadă. Am vorbit cu el după meci şi mi-a zis <Da, am căutat penalty-ul. Am căzut uşor>. Într-adevăr, l-am atins, recunosc. Nu mă pricep la arbitraj, nu ştiu dacă a fost penalty.

Nu avem ce să comentăm despre teren. În unele porţiuni a fost îngheţat terenul, dar e bine că s-a oprit ninsoarea. A fost mai dificil de pasat. Vrem să fim o candidată la play-off, mai sunt meciuri de jucat. Suntem şi la mâna altor rezultate. Urmează numai meciuri grele, cu primele clasate", a spus Mihai Butean, la finalul partidei de la Botoşani.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19980956/3/clasament-botosani.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele