Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | Ronaldo, cu o mână pe încă un trofeu. Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei, Inter nu a mişcat în returul de la Torino

Juventus Publicat pe 9 feb 2021
mail-share icon Email

Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei, după 0-0 cu Inter în returul de la Torino. Echipa lui Ronaldo a avut avantajul meciului tur, în care s-a impus cu 2-1.

Juventus nu a forţat în partida cu rivalii cu care se bate şi la campionat. A preferat să facă un joc de posesie, care i-a şi ieşit, iar Inter nu a reuşit să schimbe traiectoria şi soarta meciului. În prima repriză, milanezii au terminat cu două şuturi cadrate dintr-un total de opt trimise spre poartă, dar Buffon nu a avut probleme.

În partea a doua, jocul s-a dus după coordonate şi mai bune pentru gazde, care nu au permis oaspeţilor să trimită nici măcar un şut pe spaţiul porţii. Şansa cea mai mare a venit din partea lui Ronaldo, care în minutul 71 a tras din interiorul careului, dar Handanovic a scos.

Anterior, cu 10 minute înainte, se înregistrase tot o ocazie a lui Ronaldo, dar acelaşi Handanovic a respins.

Juventus aşteaptă acum cealaltă semifinală pentru a afla adversara din ultimul act. Returul dintre Atalanta şi Lazio porneşte de la 3-2, iar confruntarea e pe Look Sport, miercuri, de la 21:45.

Echipele de start în Juventus – Inter:

Juventus: Buffon – Danilo, Demiral, de Ligt, Sandro – Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Bernardeschi – Kulusevski, Ronaldo

Inter: Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Darmian – Lukaku, Martinez

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele