Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | Seară de graţie pentru atacantul dorit de FCSB şi CFR! Două goluri de efect şi pasă decisivă cu călcâiul

FCSB Publicat pe 9 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20108386/1/malele.jpg

Cephas Malele (27 de ani) a făcut un meci senzaţional în ultima rundă a sezonului regulat din Casa Liga 1! Atacantul a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă, în succesul Argeşului cu 3-1 contra celor de la Chindia Târgovişte. Africanul a arătat din nou de ce este dorit de FCSB, CFR Cluj sau Craiova.

Malele a marcat în minutele 55, din penalty, şi 88, iar asistul a venit în minutul 77, când i-a pasat cu călcâiul lui Năstăsie. Astfel, africanul a ajuns la 16 goluri în 24 de meciuri jucate în Casa Liga 1 pentru trupa piteşteană şi e considerat motorul ofensiv şi principalul arhitect al revenirii de senzaţie a fostei lanterne roşii. Rapid, tehnic, bun finalizator, Malele mai are contract până în vară cu FC Argeş, dar, momentan, nu a semnat o nouă înţelegere.

Sesizând potenţialul vârfului, oltenii vor să-l convingă să semneze încă de acum, gratis, şi să ajungă pe Ion Oblemenco în vară. Asta pentru că, în lipsa lui Koljic, Nistor şi Cicâldău au rămas fără un vârf eficient, care să le transforme în gol pasele decisive.

Malele a fost una dintre cele mai inspirate achiziţii ale acestui sezon din Casa Liga 1, fiind luat de FC Argeş din Portugalia, de la Oliveirense.

Eu zic ca e un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum”, a declarat Sabău la Fotbal Look despre Malele, iar Daniel Stanciu a continuat laudele:

Poate să continue şi la FC Argeş, dar să vedem. Are un salariu măricel. A primit o ofertă şi mai bună acum, dar a demonstrat că merită. Mulţi de acolo îl privesc ca pe o afacere de viitor, plus că poate să îndeplinească obiectivele clubului”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele