Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

VIDEO | Sepsi pierde primul meci de pe noua arenă din Sfântu Gheorghe! Ambele formaţii au jucat spectaculos

Superliga Publicat pe 16 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20428828/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-rapid-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-02-10-2021.jpg

Sepsi OSK a suferit o înfrângere la limită, 1-2, cu FC Voluntari, la meciul de inaugurare a noului stadion din Sfântu Gheorghe. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

Cele două formaţii au făcut un meci spectaculos, cu ocazii numeroase de ambele părţi. Covăsnenii au dominat partida clar, având cele mai mari ocazii, dar elevii lui Ciobotariu s-au descurcat excelent în ofensivă, profitând din plin de ocaziile lor. Spre deosebire de formaţia lui Bergodi, care a ratat şi un penalty. 

Omul meciului a fost de departe portarul lui FC Voluntari, Mihai Popa.

Scorul a fost deschis în minutul 22, de Cristi Costin, după o fază superbă şi o finalizare de excepţie în vinclu. Al doilea gol a fost marcat tot de Voluntari, în minutul 54. Raţă a primit mingea singur cu portarul, după un contraatac.

Pe final, Sepsi a dominat complet şi a pornit asediul asupra porţii lui Mihai Popa, care a fost învins doar de un şut deviat, în minutul 80.

Sepsi - FC Voluntari 1-2

Final de meci.
Min. 79: GOOOLL Sepsi! Mihai Popa a fost învins după un şut deviat.
Min. 67: Incredibil! Luckassen ratează din penalty!

Min. 66: Ocazie imensă Sepsi! Golofca ratează cu latul din faţa porţii.

Min 54: GOOOOLL VOLUNTARI! Raţă primeşte singur cu portarul, după un contraatac executat perfect.

Min. 53: Ocazie mare Sepsi! Intervenţia excelentă a portarului face ca scorul să rămână neschimbat.

Min. 46: Ocazie mare Voluntari! Cristi Costin trimite un şut periculos după o mare eroare în defensiva covăsnenilor.

Min. 45: S-a terminat prima repriză.
Min. 43: Ocazie mare Sepsi! Bărbuţ ia o acţiune pe cont propriu şi intră bine în careu, dar nu găseşte calea spre plasă printre portar şi bară.

Min 41: Ocazie Sepsi! Dimitrov, foarte aproape de a înscrie un gol spectaculos de la marginea terenului. Mingea trece puţin pe lângă.

Min. 28: Ocazie Sepsi! Achahbar trimite un şut periculos, care trece puţin pe lângă.

Min 21: GOOOOLL! Cristi Costin intră în careu şi marchează un gol senzaţional, la vinclu.

Min. 16: Ocazie mare Voluntari! Niczuly apără în faţa lui Costin.

Min. 15: Ocazie Sepsi! Gabi Tamaş intervine decisiv.

Min. 4: Ocazie Voluntari! Cu puţină şansă, mingea putea fi ajunsă în faţa porţii.

Minutul 1: A început partida!
Echipele de start:
 
Sepsi: Niczuly - Dimitrov, De Sousa, Mitrea, Ipsas - Achahbar, Fofana, Golofca - Bărbuţ, Luckassen, Aganovic

FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Meleke, G. Tamaş, Armaş, Briceag - C. Costin, Droppa, Raţă - Nemec, I. Gheorghe
--------------------------------------
Revelaţia sezonului trecut, Sepsi Sfântu Gheorghe, a uitat să câştige în acest sezon. Covăsnenii au un singur succes în 11 partide disputate din turul Ligii 1.
 
Practic, echipa din Ţinutul Secuiesc nu a mai câştigat în ultimele 10 meciuri din campionat, stabilind un record negativ. E adevărat, ardelenii nu au prea pierdut, înregistrând relativ puţine eşecuri, 3. Au „păcătuit” însă remizând de nu mai puţin de şapte ori în tot acest timp, un veritabil record. Odată cu numirea lui Cristiano Bergodi, care a preluat postul lăsat liber de Leo Grozavu, ardelenii speră să regăsească drumul spre victorii.
 
De cealaltă parte, Voluntari este până acum revelaţia Ligii 1. Dacă adversarii lor de sâmbătă au uitat gustul victoriei, ilfovenii au o serie impresionantă de cinci victorii consecutive în ultimele meciuri din campionat.
 
De altfel, FC Voluntari a urcat până pe poziţia a patra şi a adunat 21 de puncte, depăşind echipe precum CSU Craiova sau Farul Constanţa. Mult mai prost stau ardelenii, care se află, la finalul etapei a 11-a, pe locul 12 şi au doar 10 puncte.
 
Meciul dintre Sepsi şi FC Voluntari se va juca sâmbătă, de la ora 17.30, şi poate fi urmărit în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.
 
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele