Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO: Sevilla, la pas spre sferturile Europa League, după 2-0 cu AS Roma

Europa League Publicat pe 6 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19443785/3/sev.jpg


Golurile marcate de Reguilon, în minutul 22, şi El Nesyri, în minutul 44, au fost suficiente pentru ca Sevilla să învingă AS Roma, 2-0, şi să se califice în faza sferturilor de finală din Europa League.
 
Cel mai de succes club din istoria competiţiei, Sevilla pleca din postura de favorită în meciul jucat la Duisburg, iar incursiunea superbă a lui Reguilon, din minutul 22, terminată cu un şut frumos, la colţul lung, pe lângă Lopez, a făcut mai uşoară misiunea obţinerii calificării. Până în pauză, El Nesyri, pe contraatac, duppă o pasă a lui Ocampos, a făcut 2-0, iar Kounde a avut un gol anulat pentru ofsaid în ultimul sfert de oră. Pe final, Mancini, de la romani, l-a lovit cu cotul în ceafă pe De Jong şi a fost eliminat.
 
Sevilla - AS Roma s-a terminat 2-0, după o evoluţie solidă a andaluzilor, iar învingătoarea aşteaptă, acum, returul dintre Wolverhampton şi Olympiakos, programat la ora 22:00 după 1-1 în tur, pentru a-şi afla adversara din faza sferturilor de finală.
 
Sevilla - AS Roma 2-0 (Reguilon 22, El Nesyri 44)
 
Sevilla: Bono - Navas, Kounde, Diego Carlos, Reguilon - Fernando, Banega, Jordan - Ocampos, En Nesyri (De Jong 90+3) , Suso (El Haddadi 67)
Roma: Lopez - Mancini, Ibanez, Kolarov (Fraile 78) - Peres, Diawara (C. Perez 57), Cristante, Spinazzola - Mkhitaryan, Dzeko, Zaniolo (Pellegrino 57)



 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele