Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Sezon încheiat pentru Mike Cestor. Accidentat în octombrie 2020, mai revine abia în stagiunea viitoare

CFR Cluj Publicat pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

Mike Cestor (28 de ani) nu va mai putea juca pentru CFR Cluj în acest sezon şi va reveni pe teren abia undeva la startul stagiunii viitoare, accidentarea suferită la finalul lui octombrie dovedindu-se una mai gravă decât se credea iniţial.
 
Fundaşul central a suferit o ruptură a tendonului ahilian în meciul cu FC Voluntari, din deplasare, iar staff-ul medical al CFR-ului a crezut că va reveni după aproximativ şase luni. Doar că, anunţă GSP.ro, perioada de refacere e una mult mai lungă, iar stoperul se va putea întoarce alături de colegi abia la startul sezonului viitor. Cestor a efectuat o parte a recuperării în Franţa, la Clairefontaine, apoi s-a întors la Cluj pentru a continua procesul.
 
După accidentarea lui Cestor, CFR l-a transferat pe tunisianul Ben Youssef, el şi Ciobotariu devenind variantele de rezervă pentru titularii incontestabili Vinicius şi Burcă. În acelaşi timp, CFR se interesează de Yuri, fundaşul central al celor de la GAz Metan pentru care a făcut deja o ofertă de 150.000 de euro refuzată de medieşeni.

Trimis în flancul stâng al apărării pentru a-l ajuta pe Camora să se odihnească, fundaşul adus de la Astra şi-a prins glezna stângă în gazon la o fază banală şi, imediat, s-a prăbuşit cerând ajutorul medicilor. Nu a mai putut continua partida, a fost scos pe targă de pe teren şi înlocuit cu Susic.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele