Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Suspans la Mugello. Hamilton câştigă, după două steaguri roşii. Ferrari, clasări de coşmar, la cursa cu numărul 1000, disputată chiar pe circuitul de teste

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19479565/1/ham.jpg

Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat Marele Premiu al Toscanei, care serbează 70 de ani de existenţă a Formulei 1, după o cursă care a durat mai bine de două ore şi jumătate, din cauza a două steaguri roşii.

După doar trei viraje parcurse, competiţia a fost neutralizată cu safety-car, după un accident care a implicat mai multe monoposturi. Au fost nevoiţi să abandoneze Pierre Gasly, învingătorul de la Monza şi Max Verstappen, cel ce a plecat de pe locul al treilea din grilă.

În turul 7 a fost nevoie de steag roşu, după un alt accident grav, aproape de linia de zona liniei de sosire, în care au fost implicaţi Carlos Sainz, Nicholas Latifi şi Antonio Giovinazzi, cei trei fiind nevoiţi să abandoneze.

La reluare, Hamilton a trecut de Bottas şi nu a mai cedat şefia până la final, în ciuda faptului că finlandezul a fost aproape să îl depăşească, după al doilrea restart, cauzat de accidentrul lui Lance Stroll, care şi-a distrus maşina, după ce a lovit parapetul. Cursa a fost oprită aproximativ 20 de minute.

Ferrari a avut o cursă de coşmar la startul cu numărul 1000 în Formula 1. După prestaţii modeste în calificări, nici cursa nu a adus nimic bun. Leclerc a terminat pe 9, iar Vettel a încheiat pe 10, care asigură ultimul punct.

Ultima treaptă a podiumului i-a revenit în premieră lui Alexander Albon, care a rezistat asediului din ultimele tururi ale lui Daniel Ricciardo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele