Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

VIDEO | Tănase acuză o conspiraţie împotriva FCSB! "Atât de mulţi oameni ne vor răul"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19894972/4/rps5418.jpg

FCSB a debutat cu o victorie în 2021: 3-0 cu Astra Giurgiu, pe Arena Naţională, în etapa a 16-a din Liga 1. 'Roş-albaştrii' au demonstrat din nou că au cel mai bun joc ofensiv din campionat şi au ajuns la 40 de goluri înscrise în acest sezon. Căpitanul FCSB, Florin Tănase, s-a declarat deranjat de atacurile împotriva echipei sale pentru organizarea unui cantonament în Turcia.

Dennis Man (77') şi Florin Tănase (81', 88') au înscris pentru FCSB împotriva Astrei.

Man este golgheterul Ligii 1, cu 13 reuşite, urmat de Tănase, cu 11 goluri.

"Sunt bucuros că am luat cele trei puncte, aveam nevoie de ele pentru a ne distanţa de Craiova şi de CFR Cluj. Bucuros şi pentru golurile marcate, dar în primul rând pentru victoria echipei, pentru că ne dă încredere. E greu până dai primul gol, după aceea e mai uşor. Niciun jucător nu este de neînlocuit, mai ales la un club mare ca FCSB.

Nu înţeleg de ce atât de mulţi oameni ne vor răul. Până la urmă, noi am făcut un lucru normal, am mers în cantonament şi ne-am pregătit. Iar unii cer să intrăm în carantină, să îşi bată joc de munca noastră. Părerea mea că se putea cere o derogare, ca toată lumea să poată merge în cantonament. Dacă ar şti ei cât am stat noi ieri prin aeroport, am avut probleme cu avionul, şi cu schimbarea aceasta de temperatură…. cred că se bucurau", a spus Florin Tănase, la finalul partidei cu Astra.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19894972/3/clasament-fcsb.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele