VIDEO | TITLUL RĂMÂNE ÎN GRUIA. CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI PENTRU A CINCEA OARĂ - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | TITLUL RĂMÂNE ÎN GRUIA. CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI PENTRU A CINCEA OARĂ

Supremaţia CFR-ului în Liga 1 continuă. Pentru a cincea oară în istorie, ardelenii au câştigat campionatul României. Echipa lui Dan Petrescu a încheiat lupta chiar în penultima etapă, cu o victorie în faţa Universităţii Craiova. Boli a înscris în minutul 9, dar golul i-a fost anulat pentru fault în atac. Un minut mai târziu, Păun a scos un 11 metri. Culio şi-a asumat executarea penalty-ului şi scorul a devenit 1-0.

Feroviarii îşi puteau majora avantajul prin Bordeianu, dar Pigliacelli a scos mingea în corner. Oltenii au avut apoi o mare ocazie prin Andrei Cristea. Briceag şi-a încercat şi el norocul cu un şut de la distanţă. În repriza a doua, Omrani a marcat cu capul. Arbitrul Haţegan nu a validat, însă, reuşita pe motiv de offside.

Partida s-a încheiat cu o mare ratare a Craiovei, prin Renato Kelici. Cu o rundă înainte de final, CFR Cluj e pe 1, la 5 puncte în faţa FCSB-ului.

„Aceşti băieţi extraordinari merită felicitări. Mă bucur că am luat această decizie să mă întorc. Nu am fost sigur de ea. Dar, dacă câştigi trofee, e clar că te bucuri”, a declarat aseară antrenorul noii campioane a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine