Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | UTA a prezentat primele transferuri din 2021. Laszlo Balint: "Cred că este un pas important pentru noi"

UTA Arad Publicat de Andrei Ionascu pe 3 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19847251/1/uta-transferuro.jpg

UTA Arad a anunţat transferul mijlocaşilor Roger Junior Rodrigues Figueira şi Modestas Vorobjovas. Antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, a declarat că are nevoie de mai multă consistenţă la mijlocul terenului, înaintea reluării Ligii 1.

Brazilianul Roger Junior Rodrigues Figueira (24 de ani) este mijlocaş ofensiv şi a jucat ultima data la echipa letonă Riga FC, cu care a participat în preliminariile Ligii Campionilor toamna trecută.

Roger a mai jucat pentru Botafogo, Vila Nova FC, Goiania, Atletico Goianiense, Kukesi şi KS Kastrioti.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19847251/2/roger.jpg

"Roger este un jucător care ne va ajuta foarte mult în compartimentul ofensiv. Este un jucător polivalent, de picior stâng şi extrem de ambiţios. Din punctul acesta de vedere, se va integra perfect în vestiar. Timpul este foarte scurt, probabil va trebui să sărim câteva etape privind acomodarea, dar sunt încrezător", a spus Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA.

Lituanianul Modestas Vorobjovas (25 de ani) este mijlocaş central şi vine liber de contract de la Zalgiris Vilnius, campioana en titre a Lituaniei, fiind coleg cu Liviu Antal.

A mai jucat la FK Sialuai şi FK Trakai, cu toate trei bifând meciuri în cupele europene, iar de 22 de ori a îmbrăcat tricoul echipei naţionale a Lituaniei, pentru care a înscris de două ori.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19847251/3/lituanian.jpg

"Cred că se va dovedi un jucător important pentru noi. N-a fost o vacanţă uşoară, am căutat să identificăm jucători care să se plieze criteriilor noastre de selecţie. Unul dintre cele mai importante criterii a fost spiritul şi energia pe care să o aducă fiecare jucător. Este un jucător important pentru Lituania, am foarte mare încredere în el. Joacă pe o poziţie pe care ne doream concurenţă şi consistenţă. Este un jucător motivat, mi-a transmis ambiţie şi energie. Cred că este un pas important atât pentru el, cât şi pentru noi", a precizat Laszlo Balint, într-o conferinţă de presă.

UTA Arad ocupă locul 9 în Liga 1, după 15 meciuri. Arădenii joacă pe 15 ianuarie cu Viitorul, pe teren propriu, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport+.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele