Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Valtteri Bottas a semnat contractul! Înţelegerea e valabilă până în 2021

Formula 1 Publicat de Răzvan Stîngă pe 15 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19421971/2/bottas.jpg

Valtteri Bottas are în sfârşit motive de linişte la Mercedes. Lider în clasament după primele 2 etape, finlandezul îşi va prelungi contractul. La Ferrari, în schimb, nu e linişte deloc. De când a venit la Mercedes, Bottas a semnat tot pe un singur an. La fel se va întâmpla şi acum, doar că anunţul va fi făcut mult mai devreme. Şeful cel mare de la Mercedes a confirmat că echipa va avea aceiaşi piloţi şi pentru 2021. Mai este aşteptată acum doar confirmarea oficială, însă lucrurile par a fi clare. Motiv de linişte pentru Bottas, care e în cea mai bună situaţie de la venirea la Mercedes.

Finlandezul e lider în clasamentul general după primele 2 etape şi poate lupta cu şanse mari la titlul mondial. Rămânerea lu Bottas înseamnă că i s-a închis uşa la Mercedes lui Sebastian Vetăl. Pilotul de la Ferrari va pleca de la italieni la finalul sezonului, dar deocamdată are multe probleme. Vetăl s-a lovit cu Leclerc în Austria şi amândoi au abandonat în primul tur.

  • Marele Premiu al Ungariei, duminică, ora 16:10, pe LOOK SPORT


CHARLES LECLERC: ”Sunt dezamăgit de mine. Am făcut o treabă foarte proastă şi mi-am dezamăgit echipa. Pot doar să-mi cer scuze, deşi ştiu că nu e suficient”.


Tensiunile dintre piloţi sunt alimentate şi de una dintre cele mai slabe maşini din istorie. Deja directorul echipei e ameninţat cu demiterea. Ferrari speră să arate altfel în Ungaria.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele