Ultima oră
Vestea care l-a dărâmat până şi pe durul Gattuso. Motivul pentru care a plecat cu ochii în lacrimi din cantonamentul lui Napoli Vestea care l-a dărâmat până şi pe durul Gattuso. Motivul pentru care a plecat cu ochii în lacrimi din cantonamentul lui Napoli
Dinamo - Rapid, primul meci după pandemie. Când şi unde va avea loc 
Dinamo - Rapid, primul meci după pandemie. Când şi unde va avea loc
Cum au ratat Borcea şi Dinamo transferul lui Vlad Chiricheş: "Au preferat banii, nu jucătorul"
Cum au ratat Borcea şi Dinamo transferul lui Vlad Chiricheş: "Au preferat banii, nu jucătorul"
Marseille se află într-un punct critic, dar Payet a ieşit cu o reacţie dură în presă: ”Poziţia mea este clară şi evidentă. Eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie” Marseille se află într-un punct critic, dar Payet a ieşit cu o reacţie dură în presă: ”Poziţia mea este clară şi evidentă. Eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie”
Talpan, trecut în "rezervă". Comunicatul prin care CSA Steaua se dezice de jurist
Talpan, trecut în "rezervă". Comunicatul prin care CSA Steaua se dezice de jurist
Mega-transferul pregătit de Real pentru sezonul următor! El va fi ”creierul” de la mijlocul terenului  Mega-transferul pregătit de Real pentru sezonul următor! El va fi ”creierul” de la mijlocul terenului

VIDEO | VINTILĂ PUNE TUNURILE PE ARBITRU. „AU FOST TREI FAULTURI GROSOLANE CARE NU S-AU DAT”

Video Publicat pe 9 nov 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231945/1/vintila.jpg

FCSB a câştigat la Botoşani (2-0), dar antrenorul Bogdan Argeş Vintilă are o nemulţumire. Atenţionat de arbitrul Iulian Călin pentru protestele sale repetate, Vintilă l-a luat la final în colimator pe acesta.

„M-am calmat imediat după ce am luat cartonaşul. Eram foarte iritat, pentru că au fost trei faulturi grosolane care nu s-au dat. După aceea mi-am cerut scuze, pentru că m-a furat un pic valul ş nu e normal, nu trebuie să fiu nervos. M-am enervat pentru că erau situaţii simple, clare, la un metru de mine şi arbitrul a dictat invers”, a spus antrenorul celor de la FCSB, în direct la emisiunea Fotbal Look, la postul de televiziune Look Plus.

Tehnicianul a vorbit şi despre jucătorii de la FCSB care ar merita, în opinia sa, să fie chemaţi de selecţionerul Cosmin Contra la echipa naţională. „Din punctul meu de vedere, Creţu, Panţâru… Acum pot să spun, înainte de joc nu am vrut, pentru că se umflau prea tare jucătorii mei, dar Creţu, Panţîru, Ovidiu Popescu, Coman, Tănase, Man, oricare dintre ei poate să facă parte din lotul naţionalei. Repet, să facă parte din lotul naţionalei, nu spun să joace titular sau să ia locul altcuiva. Eu spun că sunt jucători care în momentul ăsta liniştit pot să joace la echipa naţională”, a mai afirmat Vintilă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele