Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Viitorul - Dinamo, aproape să fie amânat! Şedinţă de urgenţă la Ovidiu. Mesajul primit de clubul lui Hagi de la DSP Constanţa

Superliga Publicat pe 2 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19409452/1/vii.jpg


Infectarea cu COVID-19 a cinci jucători şi a magazionerului de la Petrolul Ploieşti poate avea consecinţe directe şi pentru Casa Liga 1. Viitorul a jucat un meci amical cu Petrolul, acum o săptămână, iar acum se ia în calcul amânarea meciului cu Dinamo.

UPDATE 17:30: Viitorul a cerut Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa un punct oficial de vedere privind situaţia de la club, iar acesta a venit: “Clubul Viitorul nu face obiectul anchetei epideomiologice”, a fost mesajul primit de oficialii clubului condus de Gică Hagi.

Conform fanatik.ro, la Ovidiu se află în desfăşurare o şedinţă în care se discută amânarea meciului dintre Viitorul şi Dinamo, programat la ora 20:00, LIVE pe Look Plus şi www.looksport.ro. Inclusiv Gică Popescu se află în meetingul decisiv pentru soarta partidei, dar şi pentru modul în care Viitorul va fi afectată în viitor.

Acum, mingea este în terenul celor de la Direcţia de Sănătate Publică, cei care trebuie să decidă dacă şi Viitorul va fi supusă unei anchete epidemiologice, ca urmare a faptului că a înfruntat Petrolul într-un meci amical. Până acum, oficialii Viitorului şi cei ai LPF nu au fost înştiinţaţi oficial de LPF, iar gruparea din Ovidiu a anunţat că, în urma ultimelor teste, nu are niciun caz pozitiv în echipă: "Doar ancheta epidemiologică poate să stabilească ce se va întâmpla. Legislaţia spune clar, echipa care este în anchetă epidemiologică se opreşte de la programare. Noi nu am primit încă nicio informare. Nu ştim cum am putea interveni, e decizia DSP.
 
Ei pot opri Viitorul dacă or să se afle într-o anchetă. Mie trebuie să îmi dea DSP o decizie. În principiu se va juca partida din seara asta", a declarat Justin Ştefan, Secretarul General al Ligii, pentru AntenaSport.
 
În cazul în care DSP va începe o anchetă la clubul lui Gică Hagi, meciul cu Dinamo va fi amânat, la fel ca şi restul partidelor din viitorul apropiat.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele